Win kaarten voor een Stille Nacht

“Een festival dat zijn gelijke niet kent in de regio”

Door Bart Rouw ,

Over anderhalve week barst er niks los in Lelystad, maar komt het juist even heerlijk tot rust. Een avond bezinning als spiegel naar alle avonden knallen, stampen en spetteren. Het Stille Nacht Festival belooft een festijn aan singer-songwriter muziek met neusjes van de zalm uit binnen- én buitenland te worden. Jij kan op de gastenlijst staan. Hoe? Lees verder.

“Een festival dat zijn gelijke niet kent in de regio”

Eerder deze week was al te lezen hoe goed het Stille Nacht Festival moet gaan worden. Poppodium promoter en Stille Nacht-organisator Adriaan Woudstra komt superlatieven te kort en dan is hij nog niet met overdrijven begonnen. Maar wat wil je, met een line-up als deze. Vanuit binnen- en buitenland staan 17 december Eefje De Visser, Alamo Race Track, The Black Atlantic, Mr A Balladeer, Marten de Paepe, Tom McRae, Rue Royale en The Bony King of Nowhere in de Underground. Zij gaan het poppodium niet doen schudden op zijn grondvesten, maar zachtjes in slaap wiegen.

Wegens ziekte moesten AA Bondy en The Felice Brothers helaas hun Europese tour cancellen. Underground is nog op zoek naar vervanging. Wat dat wordt, hoor je ook hier.

Voor de lezer van buiten de polder is er goed nieuws. Underground zet bussen in om de festivalgangers weer veilig thuis te krijgen. Er rijden bussen naar Utrecht en Amsterdam, en de laatste maakt ook een tussenstop in Almere.

Lijkt dit jou ook wat? Mail dan even je naam naar 3voor12flevoland@live.nl, dan maak jij kans op twee kaarten voor dit festival. Uit alle inzendingen worden twee keer twee kaarten verloot. De winnaars krijgen uiterlijk woensdag 14 december bericht.

Wie?
Eefje De Visser, Alamo Race Track, The Black Atlantic, Mr A Balladeer, Marten de Paepe, Tom McRae, Rue Royale en The Bony King of Nowhere.
Wat?
Het singer-songwriters festival Stille Nacht
Waar?
Underground (Lelystad)
Wanneer?
17 december
Hoe laat?
20:00
Prijs?
€ 17,50 via Platenzaak ‘t Oor in Almere, Flevormeer Bibliotheek
Lelystad en www.undergroundlelystad.nl