Lelystad opgezweept door Waylon

Niet uitverkocht, wel ingepakt

Tekst: Nico Reinders en Bart Rouw; Foto´s: Nico Reinders ,

Afgelopen zaterdag deed de After All-tour van Waylon de polder aan. Wie zich in poppodium Underground bevond werd ingepakt door de zwoele soulklanken van de Gelderse zanger. Met afwisselend oud en nieuw materiaal deed hij het gure weer even vergeten. 3v12/F was erbij, keek ernaar en maakte er foto´s.

Niet uitverkocht, wel ingepakt

Afgelopen zaterdag deed de After All-tour van Waylon de polder aan. Wie zich in poppodium Underground bevond werd ingepakt door de zwoele soulklanken van de Gelderse zanger. Met afwisselend oud en nieuw materiaal deed hij het gure weer even vergeten.

Zijn zevenkoppige band begint stevig met voornamelijk nummers van de nieuwe plaat.  Halverwege de set wordt een intermezzo ingelast, waarin Waylon een paar sappige ballades ter gehore brengt.
Helaas kan dit de aandacht van het publiek niet vasthouden, want al snel passeren de verlanglijstjes en surprise-ideeën de revue.
De laatste nummers worden ingeluid door een muzikaal duel tussen de drummer en de percussionist. Wie dit wint? Overduidelijk de toeschouwer in de zaal. Het publiek wordt nog even opgejut en Waylon weet zijn show tot een swingend einde te brengen, uiteraard met een uitgebreide versie van zijn hit Wicked Ways.