3voor12/Flevoland Radio iedere dinsdag op Radio A6

Ontdek je lokale muziek met Nico Glas en Bart Rouw

Door Heleen Wever ,

Eindelijk is het zover: 3voor12/Flevoland heeft zijn eigen radioprogramma. Ieder dinsdag tussen tien en elf uur 's avonds laten Nico Glas en Bart Rouw je muziekpareltjes horen, vertellen je wat er allemaal te beleven valt in Flevoland en vragen ze een lokale musicus het hemd van het lijf. Dus surf direct naar de website van Radio A6 en luister online!

Ontdek je lokale muziek met Nico Glas en Bart Rouw

Al anderhalf jaar liep Bart Rouw, hoofdredacteur van 3voor12/Flevoland, rond met het idee voor een radioprogramma. De lokale zenders Stadsradio Almere, Omroep Flevoland en Radio Lelystad, durfden dit destijds niet aan uit angst voor te weinig content en/of kwaliteit van de lokale muziekscene.

Sinds kort bestaat er echter ook Radio A6. Deze nieuwe Almeerse zender, die via internet te beluisteren valt, durfde het avontuur wél aan! En iets meer dan een maand geleden was de eerste uitzending van 3voor12/Flevoland Radio een feit.

Presentatoren Bart Rouw en Nico Glas, laatst genoemde deed al ervaring op bij Radio Lelystad, schotelen je elke dinsdag tussen tien en elf uur 's avonds lokale muziekpareltjes voor, afgewisseld met nationale knallers. Ook is het streven om elke week een lokale muzikant of band in de studio te ontvangen en die te bombarderen met hun vragen. Voor 13 december zal Chris Kikic (o.a. Evant Garden) eraan moeten geloven en de week daarop komt Daniël Franco langs. Deze in de muziek doorgewinterde presentatoren vertellen je elke week wat er in Flevoland te beleven valt. De beste lokale bands, rappers en singersongwriters: zij leidden je erheen.

Surf dus elke dinsdagavond iets voor tienen naar www.radio-a6.nl en luister naar wat Flevoland allemaal te bieden heeft op het muzikale vlak!