Paaspop 2013: Met gevaar voor eigen zeden (NSFW)

Vijf mannelijke strippers, een paar duizend vrouwen, twee hoogst ongemakkelijke 3voor12/Lokaal verslaggevers

Connor Clerx & Clemens Lambermont ,

We geven het toe. In ons eentje durfden we niet. Het is nog best moeilijk om als twee mannelijke verslaggevers binnen te komen bij de Loco Royale. Bij de London Knights zijn mannen niet welkom, en dat nemen de portiers behoorlijk serieus. Accreditaties, fotopassen en persbandjes; het mocht niet baten. Waardoor de nogal ongemakkelijke situatie ontstaat waarbij je als twee jonge (hetero) mannen je uiterste best moet doen om binnen te komen bij een mannelijke stripshow. Niet getreurd dames, 3voor12/Lokaal was er hoe dan ook bij.

“Je mag er niet in”, meer heeft de portier ons niet te vertellen. Meer geluk hebben we backstage waar we uiteindelijk, opgesplitst dat wel, kunnen genieten van het afgetrainde geweld. En wat we gezien hebben was groots.

Het verschil, concludeerden wij al snel, met een vrouwelijke stripshow is groot. Enorm zelfs. Waar de gemiddelde erotische danseres haar goederen meteen prijsgeeft, duurt dit bij de London Knights een eeuwigheid. Maar het moet gezegd worden: deze dappere strijders zijn meesters in het opbouwen van spanning. 

Nivea

Gehuld in een militaire outfit met een enorme aviator betreedt Paul Grant de arena. Het moet gezegd: stripper of niet, het is behoorlijk knap om met een afritsbroek indruk te maken op zoveel vrouwen. Als het shirt, de afritsbroek en de zonnebril verdwenen zijn, haalt de enorme man een Nederlandse vlag tevoorschijn. Na wat hoogst onzedelijke handelingen met de trots van onze natie en een fles Nivea zal The Gypsy Kings’ Bamboleo nooit meer hetzelfde zijn. Full frontal is het een enigzins intimiderende verschijning, ondanks alle lotion. Even hengelen in het publiek en de show is klaar.

Het vlaggenschip

Met de komst van Fabio beleeft de voorstelling een absoluut hoogtepunt. Alvorens hij het podium oploopt, worden de dames in katzwijm gebracht met Foolish Games van Jewel. Een ondeugend kapiteinspak en wederom een flinke zonnebril. Acrobatiek met stoelen en een hoop publieksparticipatie. Halfnaakt rennend door de massa hysterische vrouwen. Hij kiest er één uit. De security tilt het meisje over de barriere en gooit het arme ding zo ongeveer het podium op. Fabio laat haar al dansend alle hoeken van het podium zien. In een acrobatisch indrukwekkende beweging duikt hij bovenop haar. Het enigzins aangeslagen meisje wordt bereden en van alle kanten aangerand. Tot zichtbaar genot van haar vriendinnen op de eerste rij. Dan is het, tot onze grote spijt, wederom tijd voor de inmiddels bekende niveafles. Met zijn kletsnatte slagschip spettert hij de voorste rij middels krachtige heupbewegingen onder de bodylotion. Wegduikend voor de rondvliegende druppels zetten we het op een lopen. Tijd om dit avontuur snel achter ons te laten.
 

Conclusie

The London Knights zijn absolute vakmannen. Zonder twijfel. Met een nare smaak in de mond maar toch behoorlijk onder de indruk moeten we concluderen dat dit een bijzonder indrukwekkend schouwspel was. Over het cijfer kan dan ook geen enkele twijfel mogelijk zijn: een keiharde 9 inches