Paaspop 2013: Veelzijdige FS Green wint publiek voor zich

Na stroeve start handen in de lucht voor veelzijdige producer

Sebastiaan Coolen ,

FS Green is al een aantal jaar een gerespecteerde naam binnen de hiphopscene. De Amsterdammer draait voornamelijk in clubs en het is dan ook afwachten hoe het festivalpubliek op zijn djskills zullen reageren. De start is stroef maar uiteindelijk komen beide partijen tot grote hoogten.

CONCERT
FS Green, Roxy, Vrijdag 29 maart 2013

MUZIEK
Amsterdamse DJ en producer van eigen tracks en voor hiphopcoryfeeën als Winne, Uniq, Jiggy Dje en Pete Philly. In 2010 winnaar van de State awards voor beste DJ en producer.

PLUS
FS Green neemt de aanwezigen mee in een één uur durende trip van hiphop, club, garage en house. Gedurende de show komt de zaal steeds meer los en opgezweept door Host Kleine Jay ontstaat er een prima sfeer in de knus gevulde Roxy. Green verloochent zijn hiphoproots niet en sluit af met enkele bangers die de zaal doen stuiteren.

MIN
FS Green komt gelijk naar De Kraaien en heeft even nodig om de leeg gestroomde zaal aan het bewegen te krijgen. Deze moet duidelijk wennen aan het verschil in stijlen.

CONCLUSIE
FS Green maakt zijn naam als topdj meer dan waar en weet het publiek volop in beweging te krijgen. De wisselwerking tussen beiden eindigt uitstekend en tegen een uur FS Green extra hadden de aanwezige Paaspoppers vast geen nee gezegd.


CIJFER
8,5