D Deadly live in 3voor12/Eindhoven Café: de vinyluitzending D Deadly live in 3voor12/Eindhoven Café: de vinyluitzending

Orgelvreters Robin Piso en Thijs Schrijnemakers co-host in radio-uitzending vanuit café PopEi

, Redactie 3voor12/Eindhoven

D Deadly live in 3voor12/Eindhoven Café: de vinyluitzending

Orgelvreters Robin Piso en Thijs Schrijnemakers co-host in radio-uitzending vanuit café PopEi

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Op 27 november is er weer een nieuwe 3voor12/Eindhoven Café, de radio-uitzending van 3voor12/Eindhoven, live vanuit het café van PopEi. Voor de derde keer alweer. Opnieuw is iedereen uitgenodigd om de uitzending bij te wonen en opnieuw wordt er aardig uitgepakt met livemuziek en genoeg andere redenen om langs te komen. Co-host is het duo Robin Piso en Thijs Schrijnemakers, samen bekend als Orgel Vreten. Ook zij nemen hun platenkoffer mee.

Eindhovense rockband D Deadly, die onlangs nog zijn debuutalbum presenteerde in het Evoluon, geeft binnenkort een bijzonder optreden tijdens 3voor12/Eindhoven Café: waar de band normaal rockt in een volledige bandbezetting, speelt Denvis deze avond een intieme, akoestische set. Hij zal worden begeleid door Roel Blommers, gitarist en sound engineer van D Deadly. Tijdens het optreden in PopEi speelt het duo een aantal liedjes van het nieuwe album ‘Everyone Gets The Song They Deserve’. Op 27 november is er dus een unieke gelegenheid om een deel van het album in een uitgeklede versie te horen. Kaarsjes meenemen en aansteken mag.

Er is meer bezoek in de derde editie van 3voor12/Eindhoven Café, want Orgelvreters Robin Piso en Thijs Schrijnemaker zijn co-host van programmamaker en presentator Patric Muris. Zij zullen hem niet alleen bijstaan in het maken van de uitzending, maar ook hun favoriete plaatjes draaien. Letterlijk, want deze uitzending wordt een unieke vinyluitzending: alle muziek die wordt gedraaid komt van een van de platenspelers. Alle drie zullen ze hun favoriete platen uitzoeken en meenemen in hun platenkoffer. En natuurlijk wordt de Eindhovense muziek daarbij niet vergeten. Wie een verzoekje heeft, mag dat meenemen, maar denk eraan: het moet wel 33 of 45 toeren hebben. Louter geknisper op de radio!

3voor12/Eindhoven Café is op 27 november 2013 gratis bij te wonen in het café van PopEi en live te volgen via stadszender GlowFM. Deuren open: 20.00 uur. Aanvang: 21.00 uur. Kom gerust wat eerder, want de heren zullen voor en na de uitzending ook gewoon hun favoriete muziek draaien voor alle cafébezoekers.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven