Voorproefje nieuwe album Sidewalk op Club 3voor12/Eindhoven Voorproefje nieuwe album Sidewalk op Club 3voor12/Eindhoven

Eerder al Lookapony bevestigd voor eerste editie van 2013

, 3voor12/Eindhoven redactie

Voorproefje nieuwe album Sidewalk op Club 3voor12/Eindhoven

Eerder al Lookapony bevestigd voor eerste editie van 2013

3voor12/Eindhoven redactie ,

Onlangs is de eerste naam van de volgende Club 3voor12/Eindhoven, die zal plaatsvinden op 23 februari 2013, bekend gemaakt: Britse indierock-band Lookapony. De jonge band heeft onlangs een sterke EP uitgebracht met daarop indierock met een flink Brits accent. Zoals altijd heeft de showcase van 3voor12/Eindhoven een brede programmering, zo nu ook. Vorige editie opende folkband James Wood, in februari is het de eer aan Sidewalk, de poprock-band uit Eindhoven die momenteel druk bezig is met de release van een nieuw album. Bezoekers van de clubavond krijgen een live-voorproefje.


Na tien jaar aan zijn debuut gewerkt te hebben, heeft de band rondom singer-songwriter Coen van der Horst in 2011 eindelijk zijn eerste album uitgebracht. Voornamelijk singles ‘This Better Be For Real’ en ‘Suzannah’ kregen veel airplay op de radio. Er volgde een tour door Nederland tijdens reizend festival Popronde en er werd in oktober een platendeal getekend bij Volver Music. Er wordt nu druk gewerkt aan de opname van een tweede album dat volgens Van der Horst wat anders, wat steviger, klinkt dan de liedjes van debuut ‘Tuesday’s A Day To Remember’, dat vol stond met liedjes over de liefde. Het album wordt geproduceerd door Crip Theeuwes en zal naar verwachting in maart uitgebracht worden. Op 23 februari geeft Sidewalk een exclusief voorproefje van het nieuwe album. Live, op Club 3voor12/Eindhoven in de Effenaar. Het debuutalbum van Sidewalk is nog steeds (tegen het noem je prijs principe) te downloaden via Bandcamp.

Naast Lookapony en Sidewalk zal zeer binnenkort nog een derde naam bekend gemaakt worden. Club 3voor12/Eindhoven vindt plaats op 23 februari 2013 in de Effenaar. De voorverkoop is reeds gestart. Kaarten kosten €5,- en zijn verkrijgbaar via de Effenaar-kassa en via Ticketmaster.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven