Artistiek rockmiddagje voor jong en oud met Woody & Paul in Sounds Artistiek rockmiddagje voor jong en oud met Woody & Paul in Sounds

Unieke vinylpresentatie 'Heroes And Zeros' drukbezocht en geslaagd

, Wouter de Waal

Artistiek rockmiddagje voor jong en oud met Woody & Paul in Sounds

Unieke vinylpresentatie 'Heroes And Zeros' drukbezocht en geslaagd

Wouter de Waal ,

Het album zag eigenlijk al een klein half jaar geleden het licht, maar via het Tilburgse Quadrofoon Records werd afgelopen zondag een wel heel bijzondere vinylversie van Woody & Pauls 'Heroes And Zeros' aan het publiek voorgesteld. Maar liefst zevenentwintig visuele artiesten hadden de gelegenheid gekregen hun eigen hoesontwerp in zwart/wit te realiseren.

Unieke vinylpresentatie 'Heroes And Zeros' drukbezocht en geslaagd

Het album zag eigenlijk al een klein half jaar geleden het licht, maar via het Tilburgse Quadrofoon Records werd afgelopen zondag een wel heel bijzondere vinylversie van Woody & Pauls 'Heroes And Zeros' aan het publiek voorgesteld. Maar liefst zevenentwintig visuele artiesten hadden de gelegenheid gekregen hun eigen hoesontwerp in zwart/wit te realiseren. De resultaten waren 's middags te bezichtigen (en te kopen) in platenzaak Sounds, waar de Eindhovense rootsrockband tevens een miniset speelde.

Er is rond drieën al behoorlijk wat volk (al dan niet met kroost) op de been in en om Sounds, waar tientallen verschillende hoezen achter de ruit prijken. Woody & Paul blijken echter pas om vier uur te gaan spelen, dus iedereen krijgt ruim de gelegenheid onder het genot van een drankje alvast zijn favoriet(en) uit te zoeken - van iedere versie van deze zeer gelimiteerde achtste Quadrofoon uitgave zijn slechts tien stuks gedrukt. Als de beide naamgevers van de band dan uiteindelijk de snaarinstrumenten ter hand nemen, niet lang daarna vergezeld door drummer en bassist, wordt al snel duidelijk dat niet alleen de buitenkanten van het nieuwe album erg de moeite waard zijn, maar de inhoud ervan evenzeer: stevige en pakkende rootsrock die zo overtuigend klinkt, dat je bijna zou zweren dat deze heren niet uit Eindhoven, maar van de andere kant van de oceaan zouden komen. 

Een geanimeerde set kortom, verder verlevendigd door de aanwezigheid van wat nog zeer jeugdige toeschouwers (jong gezien is immers ongetwijfeld oud gedaan). Na een half uurtje is het feest echter alweer voorbij en kunnen de liefhebbers zich rond de platendozen verzamelen, om na wat gekeuvel achteraf met hun kostbare lading huiswaarts te keren. Een heel geslaagde presentatie zo op een verloren zondagmiddag.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven