Murphy’s Law volgt Woody & Paul ook naar clubavond 3VOOR12/Eindhoven Murphy’s Law volgt Woody & Paul ook naar clubavond 3VOOR12/Eindhoven

Ook Kylfa heeft af moeten zeggen, maar vervangers zijn gevonden!

, Tekst: Patric Muris

Murphy’s Law volgt Woody & Paul ook naar clubavond 3VOOR12/Eindhoven

Ook Kylfa heeft af moeten zeggen, maar vervangers zijn gevonden!

Tekst: Patric Muris ,

Twee weken voor aanvang van aankomende clubavond overkomt de organisatie iets dat nog niet eerder is voorgekomen: een band is genoodzaakt af te zeggen. Niet veel later volgt de tweede afzegging. Alles heeft een reden. We vinden dat we die tekst en uitleg aan de bezoekers die juist naar deze bands hebben uitgekeken verplicht zijn. Daarnaast presenteren we hierbij graag de vervangers.

Ook Kylfa heeft af moeten zeggen, maar vervangers zijn gevonden!

We weten al dat Woody & Paul veel pech hebben op weg naar het nieuwe album. We spraken in het laatste nieuwsbericht zelfs al over Murphy’s Law. Bij het versturen van de uitnodiging van de clubavond hebben we er echter nooit rekening mee gehouden dat die wetmatigheid ook onze organisatie zou kunnen verstoren. De drummer heeft echter zijn voet gebroken waardoor de band helaas enkele optredens heeft moeten afzeggen, waaronder de show op onze clubavond.

Ook Kylfa heeft meerdere optredens moeten afzeggen. De band werd steeds vaker geboekt en maakte grote indruk, maar die progressie wordt nu bruut verstoord. Afgelopen maandag vertelde Raven Aartsen (drummer Kylfa) tijdens 3VOOR12/Eindhoven radio over het definitieve vertrek van Starsky (zanger, gitarist) naar Amerika. Raven heeft nog samen met Mees gezocht naar een vervanger, maar geen enkele auditie of jamsessie heeft het gevoel gegeven dat het enorme gat dat Satrsky naliet, opgevuld kan worden. Kylfa blijft als band wel bestaan. Daarnaast heeft Raven twee nieuwe projecten opgestart. Maandagavond was de eerste demo al te horen. Meer nieuws volgt!

Het was lastig om binnen de korte tijd waardige opvolgers te vinden, maar het is naar ons idee wel gelukt. Fourteen Twentysix en Barbabob zullen beide bands vervangen. Fourteen Twentysix wordt al langere tijd door ons gevolgd. We hoorden hoe goed het album Lighttown Closure in elkaar zit, we waren erbij toen een exclusief optreden werd gegeven in de CD-Teek en we zien dat ook de landelijke media smult van ‘de donkerste band van Eindhoven’. Lighttown Closure staat al weken in de Oor Ondergrond top 3. Tijd dus voor een optreden op onze clubavond!

De andere vervanger is alom bekend in Eindhoven. Maar ook ver daarbuiten. Ze stonden zelfs al eens op Lowlands. Barbabob is de naam. Of was de naam beter gezegd. The Mississippi Angelus is de nieuwe naam van de band die zijn muziek omschrijft als ‘Rocking Rootsblues’. Wij omschreven de band eerder als ‘de muzikale belichaming van Texas in Eindhoven’. Hun plaat ‘Do My Thing’ is graag gehoord en zorgt live voor een stevige show. Dat sluit goed aan bij de band die al die tijd gewoon is blijven staan op ons affiche: The Dirty Denims. De line-up, in chronologische volgorde, is nu als volgt:

Fourteen Twentysix

The Mississippi Angelus (voorheen Barbabob)

The Dirty Denims

Afgesloten wordt er daarna echter nog lang niet, want na afloop is de allereerste editie, noem het een pilot, van de nieuwe alternatieve dansavond van de Effenaar met Dj's Quickfade vs. Xinix en Screaming Mimi’s en vj's Schwarzweide. Geheel gratis voor bezoekers van onze clubavond!

De 3VOOR12/Eindhoven clubavond vindt plaats op 10 september 2010 in de Effenaar. Zaal open: 20.30 uur.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven