Dance uit Eindje: Adjust Dance uit Eindje: Adjust

Maak kennis met alle zeven organisaties die present zijn op FYWFE

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Dance uit Eindje: Adjust

Maak kennis met alle zeven organisaties die present zijn op FYWFE

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

FYWFE bestaat dit jaar uit zeven podia met meer dan 60 verschillende dj’s. Wij van 3VOOR12/Eindhoven begrijpen dat dit een gigantisch aanbod is en willen graag ons licht laten schijnen op de diverse dance organisaties die de stad rijk is. Deze keer een organisatie die eigenlijk niet meer voorgesteld hoeft te worden: Adjust.

Maak kennis met alle zeven organisaties die present zijn op FYWFE

WIE

Adjust Music

HOE LANG BESTAAT DEZE ORGANISATIE AL

Tien jaar. Een jaar eerder hebben Willem P. en Roar een duo-act opgericht onder de naam Adjust. We hadden al ruim 5 jaar ervaring als dj. Willem heeft toen samen met Dirk Jan de Wilde Dommelvallei op de kaart gezet door een aantal zeer succesvolle illegale feesten te organiseren. Uiteindelijk is Willem eruit gestapt en is voor zichzelf begonnen met het opzetten van de organisatie Adjust Music waar eveneens diverse succesvolle feesten uit voort zijn gekomen.

WAT IS DE DOELGROEP

Iedereen die van house en techno houdt en net even dat onverwachte wil verwachten.
In het begin lag de nadruk vooral bij Electro en Acidtechno, maar inmiddels gaan we weer terug naar waar het ooit allemaal is begonnen, oftewel lekkere diepe sfeervolle house en Tech house. Uiteraard met de –zoals je van Adjust kan verwachten- breaks invloeden.

WAAR BLINKEN JULLIE FEESTEN IN UIT

In plaats van mainstream één stijl, ook Electro, acid en breaks invloeden. Dit alles zonder het publiek uit het oog te verliezen. C’est le public qui fait la musique.

WAT IS HET MEEST MEMORABELE FEEST TOT NU TOE

Meerdere..De minder legale feesten hebben toch wel altijd het meeste sfeer, maar in een uitverkochte Effenaar staan geeft natuurlijk ook een kick.

WAT IS DE GROOTSTE NAAM DIE OOIT BIJ JULLIE GESTAAN HEEFT

Ook meerdere, maar ik denk dat Aril Brikha wel één van de toppers was. Daarbij moet wel gezegd worden dat het vaak niet de ‘grote’ namen zijn die de beste gigs geven..

WIJ DOEN MEE AAN FYWFE, OMDAT...

Het een mooi statement is tegen de vercommercialisering van de dance scene.

JE MAG ONS PODIUM OP FYWFE ZEKER NIET MISSEN, OMDAT....

We behalve dj’s ook een aantal zeer spectaculaire live acts brengen zoals o.a.  finalist van de Grote prijs van Nederland: Chicoga en Diablo die zijn credits ruimschoots verdiend heeft met de Wooferland feesten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven