Nieuw electro concept in Dynamo Nieuw electro concept in Dynamo

Nachtlampen brengen Space Pirates, Kruh en meer naar Eindhoven

, Tekst: Sanne Reiniers

Nieuw electro concept in Dynamo

Nachtlampen brengen Space Pirates, Kruh en meer naar Eindhoven

Tekst: Sanne Reiniers ,

Op zaterdag 22 mei is de kickoff van een nieuw concept: “Krankhouse”. Geen standaard housefeestje, maar een avond vol met de meest smerige rauwe electro/fidget sounds afgewisseld met een snufje dubstep en techno.

Nachtlampen brengen Space Pirates, Kruh en meer naar Eindhoven

Het thema 'krankhouse' zal in veel facetten naar voren komen, maar de bezoeker wordt ook zelf aangespoord om zijn 'ziekste' outfit uit de kast te trekken. De rauwe sounds van deze avond zullen uit de speakers gescheurd worden door de volgende gasten:

- Space Pirates: na het winnen van de publieksprijs van “de grote prijs van Nederland” in 2008 veroveren zij als snel een plek in de harten van het electro publiek. Met optredens dit jaar op o.a. Emporium, Wish Outdoor en Fantasy Island belooft het een dikke liveset te worden bij Krankhouse.

- Kruh, Eindhovens trots met optredens op o.a. Sneakerz, Lakedance en Nopeisdope zal met zijn welbekende smile deze avond ook plaats nemen achter de wheels of steel.

- Bram van Helden, de resident van Nachtlampen zal samen met Kinky kevv de avond hosten. Zij zullen de rauwe sounds gemengd met rock, disco en dub door de speakers blazen en het publiek goed 'krank' maken.

Bovendien is er elke editie plaats voor een lokaal talent, inmiddels is de eerste ronde verstreken en zal deze eerste editie plaats bieden aan Guido van Santen. Deze jongen uit Veldhoven timmert hard aan de weg met zijn fidget sound producties.

Kaarten kan je kopen voor €5 in de vvk en voor €7,50 aan de kassa.

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven