Kort Nieuwsbulletin: Too Much Fun Club, The Great Escape, Demo's Kort Nieuwsbulletin: Too Much Fun Club, The Great Escape, Demo's

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kort Nieuwsbulletin: Too Much Fun Club, The Great Escape, Demo's

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Extra! Extra! Lees hier alle nieuwtjes uit muzikaal Eindhoven!

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

TOO MUCH FUN CLUB

Too Much Fun Club was Too Early afgelopen tijdens Koninginnenacht. Dj Seji had goed en wel de naald op zijn eerst plaat staan toen ongenadeloos het noodlot toe sloeg en de bliksem een einde maakte aan het feestje in The Building. Verwoede pogingen van de organisatie om het feestje alsnog voort te zetten liepen helaas op niets uit. Woensdag 12 mei zal echter nog een poging gedaan worden om de boel nog eens over te doen. De dj’s worden wederom uit vanuit het Verenigd Koningkrijk over gevlogen en iedereen die een kaartje had kan gratis een nieuw kaartje halen en zo al nog van het beloofde plezier komen genieten. Vrees niet voor een kater, want de dag erna ben je vrij ivm Hemelvaartsdag.

THE GREAT ESCAPE

Net als ieder jaar reist er vanuit de Effenaar een delegatie naar Brighton om op het festival The Great Escape nieuwe bandjes te spotten. Hoofdprogrammeur Robert Schaeffer en concert programmeur Tom Ketelaar gaan een hele hoop nieuwe acts de revu zien passeren en houden ons via 3VOOR12/Eindhoven op de hoogte van hun ontdekkingen. Vanaf a.s. donderdag dagelijks op deze site!

DEMO

Afgelopen vrijdag was er weer een editie van Club 3VOOR12/Eindhoven, waarvan spoedig een verslag verschijnt op deze site. Drie acts sierde het affiche, was je erbij of zou je er graag een keer bij zijn als artiest, en denk je dat je goed genoeg bent? Stuur dan een mailtje naar info@3voor12ehv.nl voor meer informatie, want we hebben nooit genoeg demo’s. Patric Muris en Sanne Reiniers draaien ook altijd in onze eigen radioshow op EFM muziek uit eigen stad dus laat komen laat komen!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven