Fotoverslag Club 3VOOR12/Eindhoven Fotoverslag Club 3VOOR12/Eindhoven

Al die mensen die op vakantie waren: zie wat je gemist hebt

, Tekst: Patric Muris/Fotografie: Leon Versmissen

Fotoverslag Club 3VOOR12/Eindhoven

Al die mensen die op vakantie waren: zie wat je gemist hebt

Tekst: Patric Muris/Fotografie: Leon Versmissen ,

Vrijdag 7 mei was de lente editie van club 3VOOR12/Eindhoven. Met Hangover Sunday en Fahrenheit Twins uit eigen stad en Woot uit Den Haag. De jongens van WOOT hebben er uren over gedaan om Eindhoven te bereiken, maar hadden maar veertig minuten nodig om grote indruk te maken. De uitwisseling met 3VOOR12/Den Haag is een succes.

Al die mensen die op vakantie waren: zie wat je gemist hebt

Woot mag de avond als gast zijnde, traditiegetrouw, openen. Opa en Oma wonen hier in de buurt en willen het optreden van hun kleinkinderen niet missen. Een van de nummers wordt aan de tachtig jarige grootouders opgedragen die dat met applaus en een brede glimlach beantwoorden. Een bijzonder moment.

Na Woot speelt Hangover Sunday hun gehele EP 'Fire' en enkele nieuwe nummers. De maandag ervoor speelden ze nog akoestisch in 3VOOR12/Eindhoven radio, vanavond gewoon weer lekker met drums.

Fahrenheit Twins sluiten de avond af. Het concert begint na middernacht en duurt tot iets voor enen. Het einde dat voor velen iets te laat lijkt, is spectaculair.

3VOOR12/Eindhoven bedankt alle bands voor de mooie avond. De organisatie van de clubavond heeft zich ondanks de niet onverdienstelijke opkomst, voorgenomen geen avonden meer te organiseren in de vakantieperiode. De volgende editie zal dus niet in de zomer, maar in de herfst plaatsvinden. Wij hebben er nu al weer zin in.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven