Deze week: Club 3VOOR12/Eindhoven! Deze week: Club 3VOOR12/Eindhoven!

Meer nieuws over de bijzondere uitwisseling met 3VOOR12/Den Haag

, Tekst: Patric Muris

Deze week: Club 3VOOR12/Eindhoven!

Meer nieuws over de bijzondere uitwisseling met 3VOOR12/Den Haag

Tekst: Patric Muris ,

Er staan al enkele berichten over de lente-editie van onze clubavond online en ook in ons radioprogramma is er al veel aandacht besteed aan de bands die aanstaande vrijdag zullen optreden. Afgelopen zaterdag speelde Hunting The Robot, ons aandeel in de uitwisseling, een “vette show” in 't Paard aldus de organisatie van club 3VOOR12/Den Haag. Vrijdag speelt hun inbreng ‘Woot’ op onze avond, in Eindhoven. Het tijdschema is inmiddels ook bekend.

Meer nieuws over de bijzondere uitwisseling met 3VOOR12/Den Haag

Woot mag, net als onze vorige gasten, de avond openen. Afgelopen week werd bekend dat de band, net als Hunting The Robot, mee mag op reis met Popronde 2010. Het lijkt er dus op dat 3VOOR12/Den Haag met gelijke munt terugbetaalt. Overigens is het zo dat wij zelf de band hebben geselecteerd en dat wij al overtuigd waren van de inbreng van Woot. Een van de belangrijkste motivaties achter de uitwisseling is de ervaring die bands op doen buiten hun eigen stad. Met de deelname van beide bands aan Popronde komt er een mooi vervolg op het genomen initiatief.

Na Woot speelt Hangover Sunday. Een voorproefje in een heel andere verpakking is maandag te horen in ons radioprogramma. Dan speelt Hangover Sunday een mini set, geheel akoestisch. Dat doen ze niet vaak. Op onze clubavond in ieder geval zeker niet, want dan willen ze stormen in de kleine zaal van de Effenaar. De aanstekelijke muziek van de jongens uit Helmond is vaker te horen op de radio. Bij ons, maar ook bij onze collega’s van Stadsradio Helmond.

Die draaien ook regelmatig Fahrenheit Twins, de afsluiter van onze clubavond op 7 mei. Een uitwisseling met Helmond, dat uiteraard gewoon bij Eindhoven hoort, komt daarmee steeds vaker voor. De EP ‘Your Moment In The Sun’ is uitgebreid voorgesteld op onze site en tijdens het bezoek van de band aan 3VOOR12/Eindhoven radio. Toen speelden ze een aantal nummers live en dat waren wij niet vergeten bij het samenstellen van het affiche van deze editie. Na Fahrenheit Twins wordt geadviseerd gezellig te blijven. Wij willen dat bezoekers gaan dansen en daarom is Koen van Hees uitgenodigd voor het draaien van de lekkerste Indie Rock.

Het tijdschema:

21.30 uur: opening deuren
22.00 uur – 22.40 uur: Woot
23.00 uur – 23.40 uur: Hangover Sunday
00.00 uur – 00.40 uur: Fahrenheit Twins
00.45 uur – 02.00 uur: Koen van Hees

Tussen de bands door en na afloop zorgen Schwarzwald en Herteweide voor de leukste visuals.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Voor €5 is er toegang tot het gehele programma. Ook op vrijdagavond zelf zal de kassa van de Effenaar geopend zijn. Graag tot dan!

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven