Opnames nieuw album Woody & Paul afgerond

Win kaarten voor een concert van Woody & Paul samen met Isbells

Tekst: Patric Muris / Fotografie: Woody ,

Afgelopen vrijdag hebben Woody & Paul opnieuw bezoek gekregen voor de opnames van een van de laatste nummers van Heroes And Zero’s. Zoals beloofd, houden we je op de hoogte van de voortgang van het nieuwe album. Een nieuw bericht voor het dossier ‘Heroes And Zeroes’ waar ook iets voor jou in zit.

Win kaarten voor een concert van Woody & Paul samen met Isbells

Van ’s ochtends 10.00 uur tot laat in de avond hebben Woody & Paul verder gewerkt aan de opnames van het nieuwe album Heroes And Zero’s. De band kreeg bezoek van Ernest van Aaken. Dit keer was studio Casa Cassette in Artspace Flipside de locatie van de opnames. Ernest speelt lapsteel en is te horen op het nummer ‘Travelin’Man’.

Het eerder al opgenomen ‘Someone Once Said’ is vrijdag voorzien van een nieuwe take die in zijn geheel live is ingespeeld. Na ‘No One Dies Tonight’ en ‘Travellin’ Man is Someone Once Said de derde titel van een van de nummers die bekend is. Volgens de band zijn alle nummers, die op het album Heroes And Zero’s zullen komen, opgenomen en kunnen de onbewerkte opnames naar de studio van Pidah. Op 9 april aanstaande zullen Woody & Paul opnieuw op pad gaan, naar studio The Void. Dit keer echter niet voor de opnames van Heroes And Zero’s, maar voor het voorbereidende werk van de productie van het album. Pidah heeft eerder al LEFT en Suimasen in zijn studio gehad en is dus geen onbekende in de Eindhovense muziekscene. Na het voorbereidende werk van Pidah zal Hermann Blaupunkt de eindproductie van het album voor zijn rekening nemen in studio Casa Cassette.

Daar zullen wij uiteraard weer verslag van uitbrengen zodat je Woody & Paul op weg naar het nieuwe album kan blijven volgen. Wil jij ze ook eens live, zonder ons als intermediair, volgen? Doe dan mee aan onze prijsvraag en win kaartjes voor hun show in Perron 55 (Venlo) waar ze het voorprogramma zijn van Isbells. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is antwoord geven op de volgende vraag: wie bespeelt de klarinet in het Henk Five Orkest? Stuur het goede antwoord vòòr 1 april (nee, dit is geen grap) naar info@3voor12ehv.nl en wellicht mag jij dan op 2 april gratis naar Woody & Paul en Isbells.

Als je het dossier Heroes And Zero’s nauwlettend volgt, is het beantwoorden van deze vraag vast geen probleem. Luister ook naar 3VOOR12/Eindhoven radio voor nieuw materiaal van deze band.