Kort nieuwsbulletin Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Extra! Extra! Lees hier alles over de laatste nieuwsfeitjes omtrent muzikaal Eindhoven.

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

KADER

Nog niet zo lang geleden hebben we in de rubriek de ‘Gouwe Lempkes’ aandacht besteed aan dj Tommie Frencken. Hierin kon je naast zijn muzikale voorkeur ook lezen dat deze jongen hard aan de weg aan het timmeren is. Aan zijn lange lijst met optredens kunnen we de komende tijd een aantal vaste avonden toevoegen. Dhr Frencken heeft het namelijk voor elkaar gekregen om een vaste clubavond te mogen hosten. De avond, met de naam Kader, zal plaatsvinden in de kleine maar gezellige ‘club’ de Hoogste Tijd. De eerste editie staat gepland voor zaterdag 6 maart en de eerste gast die op uitnodiging van Tommie hem zal vergezellen achter de decks is niemand minder dan Carlos Valdes. De entree is overigens gratis.

KUNSTBENDE

Dat we bij 3VOOR12/Eindhoven een neusje voor lokaal muziektalent hebben, werd nog eens duidelijk onderstreept tijdens de regiofinale van Kunstbende. In de categorie muziek ging de eerste plaats naar Hunting the Robot en was de tweede plek voor singer-songwriter Floor Hofman. Beide stonden nog op club 3VOOR12/Eindhoven in september en daar zijn we best een beetje trots op. De redactie wil dan ook beide acts feliciteren met het behaalde resultaat en ze succes wensen tijdens het vervolg traject van Kunstbende.

SINE

Het zal niemand zijn ontgaan: dubstep is hot, ook in Eindhoven. De rage die een aantal jaren geleden stilletjes overwaaide vanuit het Verenigd Koningkrijk leek geen voet aan de grond te krijgen in Eindhoven, maar inmiddels heeft initiator Piro een dijk van een clubavond in de Effenaar van de grond gekregen. De laatste edities verkochten zelfs uit en met de ijzersterke line up van de volgende Sine clubavond op 12 maart, zal het publiek met de benen buiten hangen. Uit de USA komt namelijk headliner Starkey overgevlogen voor een monsterset. Tickets voor deze avond kosten slechts 7,50 maar op vertoon van je Fakkelbrigade kaartje mag je voor 5 euro naar binnen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven