Extrema Outdoor gaat over de grens Extrema Outdoor gaat over de grens

Succes concept moet het nu ook in Noorwegen waar gaan maken

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Extrema Outdoor gaat over de grens

Succes concept moet het nu ook in Noorwegen waar gaan maken

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Extrema Outdoor zal dit jaar ook in Noorwegen plaatsvinden. Op zaterdag 26 juni maakt het dancefestival haar buitenlandse debuut in Sandvika, vlakbij de Noorse hoofdstad Oslo. De kaartverkoop is inmiddels gestart en de programmering zal 25 maart wereldkundig gemaakt worden.

Succes concept moet het nu ook in Noorwegen waar gaan maken

Op het eiland Kalvøya is een prachtige locatie gevonden alwaar Extrema Outdoor Oslo zal plaatsvinden. Met water aan weerszijden en veel gras, een beetje bebossing en strandjes lijkt de locatie waar mogelijk nog mooier dan haar Nederlandse variant Aquabest bij Eindhoven, alwaar Extrema Outdoor dit jaar haar vijftienjarige jubileum viert.

Marcel Mingers, creatief directeur van Extrema, heeft de afgelopen tijd een speciale band opgebouwd met Oslo. “Ik kom er erg vaak momenteel vanwege persoonlijke redenen. Noorwegen is een prachtige plek waar veel gebeurt, onder andere op muzikaal gebied. Wat ik echter miste was een vet elektronisch muziekfestival waar alles bij elkaar komt. De scene is er absoluut klaar voor!

Extrema Outdoor Oslo zal acht area’s gaan behelzen met zowel internationale artiesten als artiesten uit de supermuzikale Noorse dance-scene. Naast de zwaargewichten uit de house- club- minimal- en techhousewereld worden ook de bekendste clubs uit Oslo uitgenodigd voor een hosting. En natuurlijk mogen ook de adepten uit de florerende Noorse discotech-stroming niet ontbreken! Vanzelfsprekend wordt er ook veel aandacht besteed aan decoratie en entertainment, daar staat organisator Extrema immers om bekend.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven