OJC de Werf doet aan festivalvoorbereiding OJC de Werf doet aan festivalvoorbereiding

Punkrock van Overgrown, the 101'S & Black Bone

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

OJC de Werf doet aan festivalvoorbereiding

Punkrock van Overgrown, the 101'S & Black Bone

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

OJC de Werf in Sint Oedenrode probeert de lokale jeugd warm te krijgen voor nieuwe muziek. Met 3 lokale punkrock en rock’n roll acts zetten ze een avond neer waar het festival hart sneller van dient te gaan kloppen. 3VOOR12/Eindhoven zet de bands voor je op een rijtje.

Punkrock van Overgrown, the 101'S & Black Bone

Om alvast het publiek van OJC de Werf op te warmen voor het aankomende openlucht festival “jaarmarktpop” wat dit jaar wederom plaats zal vinden tijdens de jaarmarkt op 27 Juni, staan er zaterdag 12 Juni drie geweldige punkrock rock’n’roll bands op de planken. Overgrown heeft al ooit eerder “de slag om rooi” gewonnen en niemand anders dan lokale helden the 101's en Black Bone zullen ze deze avond bij staan. Genoeg reden om te komen rocken dus!

Overgrown

Scheurende gitaren, beukende drums en vuige vocalen en dat allemaal uit een klein Brabants dorpje. Overgrown bracht in april 2010 hun Debuut CD uit vol Punkrock N Roll songs met invloeden van bands als: Gluecifer, Hellacopters & Roverboat Gamblers. Met een grote DIY gedachten hebben de jonge honden van Overgrown zich al meerdere malen over de landgrenzen begeven, zo werden: België, Duitsland & the UK aangedaan voor een flinke lading shows. Dat tussen deze tours door nog gespeeld werd met bands als: Zebrahead(USA), Bloodlights (NO) & The Mochines(S-A) was als de kers op de spreekwoordelijke taart. Hun doel is duidelijk: Overal, veel, hard en vol ambitie spelen!

The 101's

In de afgelopen drie jaar hebben deze vier jongens erg hard aan hun muziek gewerkt en dit is niet voor niets geweest. De krachtige Hard Rockin' Smokin' Sweet  Punk 'n Roll, zoals ze hun muziek zelf wel is omschreven, komt recht in je gezicht met een energie die behoort tot een solide punkrock band. Café, festival of popzalen als 013, Paradiso, Paard Van Troje, Waterfront, Bibelot . veel hebben ze al gezien. In 2007 is het The 101's gelukt om Emergenza Benelux 2007 finalist te worden. Hierdoor veroverden ze een plaats in de wereldfinale tijdens het Taubertal-Festival. Het Duitse festival trok dat jaar 30.000 bezoekers! Een kleine tour door Duitsland hebben ze hier nog aan overgehouden. Er zijn plannen om hier meer mee te gaan doen. In 2008 presenteerde de band, met een bijna uitverkochte cd release, hun eerste plaat: "Rehearshall Incidents". Van deze cd zijn de eerste 500 exemplaren al uitverkocht. The 101's gaan ervoor om altijd te blijven groeien als band. De nieuwe plaat “Get what you deserve” is reeds uitgekomen, en wordt door het kritische publiek goed ontvangen!

Black Bone

Ze laten zien dat "ouderwetse rock" van alle tijden en alle generaties is! 3 jonge honden uit Eindhoven rockcity! Ze overtuigen keer op keer op het podium met hun harde energieke rock n roll!! No bullshit Rock ‘n’ roll”. Dat deze omschrijving de lading goed dekt, zal je opvallen tijdens hun optreden: energiek & dynamisch op ‘t podium er geen twijfel mogelijk: de heren horen op de planken thuis, daar gaan ze er 100% voor. •Winners of “Stoepslag 2009” •Winners of “Breakout 2010” •Winners of “You Wish outdoor 2010” Black Bone: een band van no bullshit Rock & Roll in your face!

12 Juni | Entree: 5 eu| vvk: 4 eu | Doors open: 21.00u | Aanvang: 21.30u

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven