Kort nieuwsbulletin Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houd je op de hoogte

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houd je op de hoogte

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Extra! Extra! Lees hier alles over de laatste nieuwsfeitjes omtrent muzikaal Eindhoven.

3VOOR12/Eindhoven houd je op de hoogte

Jay Reatard overleden

Jay Reatard, vorig jaar nog springlevend en boerend in de lift van de Effenaar, na een overweldigende show, is vannacht op 29-jarige leeftijd overleden aan een nog onbekende doodsoorzaak. De Noise pop garage rocker rockte vorig jaar nog op het podium van de Effenaar tijdens een editie van de populaire Indie disco avond. Het was zijn eerste en meteen ook enige concert in Eindhoven.

Macronizm doet Campert

In opdracht van literair productiehuis Wintertuin bewerkte de Eindhovense rapper Macronizm een gedicht van Remco Campert. Een live registratie van dit bijzondere kunststukje staat inmiddels online op Youtube. De link naar het bewuste filmpje kun je vinden bij dit artikel. Het optreden heeft zich overigens al een poosje geleden afgespeeld tijdens het Wintertuinfestival in Nijmegen. Het maakte deel uit van het project ‘Poetracks’ en werd onder toezicht van de grootmeester zelf uitgevoerd.

3VOOR12/Eindhoven zoekt jou nog steeds

Voor het nieuwe jaar zijn we nog steeds opzoek naar enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken. Heb je een journalistieke achtergrond of blink je uit in taal en hou je van muziek? Dan is er altijd plaats voor je. Ben je handig met computers of liggen je talenten meer in het schieten van mooie plaatjes? Stuur dan vooral ook een mailtje. Is je grote droom een eigen radioshow of ben je een bekende Eindhovenaar, of redelijk bekend, en vind je dat je stem gehoord moet worden via een column? Schroom dan eveneens niet om dit aan ons kenbaar te maken! Stuur ons een mailtje op info@3voor12ehv.nl en wie weet ben jij binnenkort part of the team.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven