Effenaar maakt eerste namen Koninginnedagfestival bekend Effenaar maakt eerste namen Koninginnedagfestival bekend

Veel rock van eigen bodem met een elektronisch uiteinde

, Tekst: Patric Muris

Effenaar maakt eerste namen Koninginnedagfestival bekend

Veel rock van eigen bodem met een elektronisch uiteinde

Tekst: Patric Muris ,

Vorig jaar stonden topacts als De Staat en Drive Like Maria op het Koninginnedagaffiche van de Effenaar. Na een middag vol rock werd de avond toen afgesloten met een doldwaze electro act uit België. Die formule bleek succesvol, want ook dit jaar hebben de eerste namen eenzelfde verdeling: twee toppers uit Nederland en één uit België.

Veel rock van eigen bodem met een elektronisch uiteinde

In de week dat bekend wordt dat het debuutalbum van The Mad Trist het album van de week is bij 3V12NL, heeft de Effenaar deze nieuwe topper uit eigen land vastgelegd voor het meest oranje gekleurde feestje van het jaar. Aankomende Koninginnedag staan zij op het terras van de Effenaar waar de gehele dag weer veel live muziek te zien is.

Vorige week was het de week van Go Back To The Zoo dat met ‘Electric’ de 3FM Megahit had. De band is hard gegroeid afgelopen jaar. Ook hun optreden op Noorderslag werd erg goed beoordeeld. Op 30 april staat deze Indie Rock band, helemaal gratis, op het buitenpodium van de Effenaar.

The Seatsniffers uit Antwerpen is de derde naam die vandaag bekend is gemaakt. Energieke rock genoeg dus tijdens het middagprogramma. Danceliefhebbers kunnen hun hart ook ophalen bij de Effenaar, want hoe later het wordt 30 april, hoe hoger het aantal beats per minuut; dat kon de organisatie alvast verklappen. Binnenkort meer daarover. Houd onze site in de gaten voor meer nieuwe namen!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven