PLAATWERK Platen en CD beurs PLAATWERK Platen en CD beurs

7 maart in PopEi

, Tekst: Sanne Reiniers

PLAATWERK Platen en CD beurs

7 maart in PopEi

Tekst: Sanne Reiniers ,

Op zondag 7 maart wordt de achtste editie van de PLAATWERKBEURS gehouden. Na een uitstapje naar 'The Building', is deze PLAATWERK-editie terug op het vertrouwde PopEi-nest.

7 maart in PopEi

Het kost platenzaken in deze roerige tijden veel moeite om het hoofd boven water te houden. Of je moet als eigenaar je aandacht vestigen op DVD’s, eendagsvliegen en smartlappen. Op het internet zijn de klassiekers van toen nog wel te vinden, maar voor de muziekliefhebber gaat er niets boven het snuffelen in platenbakken. Om net dat ene album te vinden waar je niet naar op zoek was, maar wat je wel graag wilde hebben. Gelukkig is er ook nog zoiets als PLAATWERK: een platenbeurs waar je vanaf 1 euro iets moois kunt scoren!

PLAATWERK is een Platen en CD beurs waar handelaren en particulieren zij aan zij hun LP’s, Singels & CD’s verkopen. Kramen vol met LP’s, CD’s, 7’’, en 12’’ in verschillende genres, Sixties, Beat, Psychedelica, Garage, Folk, Wereldmuziek, Disco, Funk, Reggae, Rap, Hiphop, Jazz, Blues, Americana, Avant-Garde: alles is er te vinden. Voor DJ’s & Danceliefhebbers valt er ook het nodige te scoren…

Gepassioneerde verzamelaars delen tijdens het snuffelen hun specialistische kennis met muzikale geestverwanten. In de volle ambiance van het PopEi-Café/Restaurant kunnen ze hun recente aanwinsten, onder het genot van een kop koffie of een koud biertje, nog eens rustig bekijken.

De beurs vindt plaats op zondag 7 maart van 11.00-17.00 in PopEi, Klokgebouw 300 op Strijp-S. De entree bedraagt 2 Euro.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven