Win 2 weekendkaarten voor MistyFields Win 2 weekendkaarten voor MistyFields

Interessante line up met acts uit binnen- en buitenland

, Tekst: Sanne Reiniers

Win 2 weekendkaarten voor MistyFields

Interessante line up met acts uit binnen- en buitenland

Tekst: Sanne Reiniers ,

Eindhoven staat in de nazomer in het teken van de heerlijke nazomerse festivals. Naast Brandend Zand en Kempenerpop is er ook MistyFields: een spannend cultureel festival achter in Heusden tegen natuurreservaat De Groote Peel. En 3VOOR12/Eindhoven mag daar maar liefst 4x2 weekendkaarten voor weggeven!

Interessante line up met acts uit binnen- en buitenland

MistyFields vindt 3 t/m 5 september plaats in De Groote Peel in Asten-Heusden. Het driedaagse festival biedt een ruim programma aan voor zowel jong als oud. Naast een uitgebreid muziekprogramma biedt het festival ook kunst, cultuur, film en een kinderfestival. Maar voor ons is natuurlijk die muziek het meest interessant. Dit jaar viert MistyFields haar eerste lustrum en dat betekent heel veel toffe nationale en internationale acts. Een greep uit het programma:

Op vrijdagavond trapt het festival af met The Gospel(NL), Bone Machine(NL), Madensuyu(BE), Moss(NL) en The Experimental Tropic Blues Band(BE).  

Op zaterdag gaan ze verder met Harry Sacksioni(NL), Grounded(NL),
Sons of the Patriots(NL), Peter Habets(NL), Awkward I(NL),
Customs(BE), Drive like Maria(NL), The Saddle Tramps(USA) en
HeavyTrash(USA).

Het festival wordt de laatste dag op zondag afgesloten met onze eigen Denvis 'n the Real Deal(NL).

Ten slotte biedt het festival ook een gratis camping aan voor die mensen die tot in de late uurtjes op het festivalterrein willen blijven. Door een tipi, tent of woonwagen mee te nemen kan je daar terecht.

Maar hoe kom je nu aan die kaarten? Heel simpel: stuur een mailtje met daarin je naam, adres en telefoonnumer naar info@3voor12ehv.nl en geef daarin antwoord op de volgende vraag: voor de hoeveelste keer vindt MistyFields dit jaar plaats?

Succes!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven