Nirwana’s tuinfeest blijft groeien Nirwana’s tuinfeest blijft groeien

Internationale line up zorgt voor bezoekers uit alle windstreken

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Nirwana’s tuinfeest blijft groeien

Internationale line up zorgt voor bezoekers uit alle windstreken

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

20, 21 en 22 augustus zijn drukke dagen voor de doorgewinterde festivalbezoeker. Lowlands barst los in het hoge noorden en iets ten zuiden van Eindhoven trilt België op zijn grondvesten vanwege Pukkelpop. Beide festivals hebben gemeen dat ze al weken stijf zijn uitverkocht. Wil je toch met een biertje in je hand genieten van heerlijke muziek? Dan kun je in Lierop terecht bij Nirwana tuinfeest.

Internationale line up zorgt voor bezoekers uit alle windstreken

De mensen die dit jaar voor Nirwana tuinfeest een combiticket hebben gekocht krijgen een speciaal collectersite: een stoffe polsbandje. Toch zal dit niet de reden zijn dat er dit jaar tot ver over onze landsgrenzen kaartjes worden verkocht voor dit knusse festival met camping in Lierop.

De line up zal waarschijnlijk de reden zijn dat uit alle windstreken mensen naar het Brabantse land trekken. Zo zal de tweede act op de eerste festivaldag, vrijdag 20 augustus, Sepultura uit Brazilië zijn gevolgd door Il Nino en Sick of it All. De eerste dag zal worden afgesloten door Monster Magnet. Op de zaterdag bestaat de muzikale programmering uit een gevarieerde mix van binnenlandse en buitenlandse acts met o.a. Moke, Destine, Mad Caddies, Bertolf en Gwar. Om ook de laatste dag te halen kunnen de bezoekers zich douchen en zal de catering tot in de puntjes verzorgd zijn, verzekert de organisatie ons.

Wie het na de zaterdag voor gezien houdt mist op zondag o.a. Def Americans, Broot, Kings of Lyon, nee geen typfoutje, Four Fighters, wederom geen typfoutje en Coldplace. Wie alcohol wil nuttigen moet zich aan het begin van het festival legitimeren en krijgt, wanneer men kan aantonen 16 jaar of ouder te zijn, naast het stoffe polsbandje nog een tweede bandje waarmee men zich legitiem kan volgooien. Kaarten voor dit 3 daagse spektakel kosten €50,- in de vvk en €60,- aan de deur.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven