Laatste namen bevestigen belofte Kempenerpop Laatste namen bevestigen belofte Kempenerpop

Waalre’s festival blijft groeien

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Laatste namen bevestigen belofte Kempenerpop

Waalre’s festival blijft groeien

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Met de bekendmaking van onder meer Peter Pan Speedrock en Go Back To The Zoo heeft de organisatie van Kempenerpop haar belofte ingelost om de stijgende lijn van het festival op volle kracht door te zetten.

Waalre’s festival blijft groeien

Het gratis toegankelijke festival dat op 18 en 19 september in Aalst-Waalre zal plaatsvinden, voegde de twee Nederlandse topbands toe aan een toch al indrukwekkende lijst van nu in totaal 34 acts.

Op het programma pronkten al namen als Dog Eat Dog (USA), 2010 belofte The Mad Trist, Batmobile en Shaking Godspeed (dé sensatie van de laatste editie van Paaspop). De breedte van het programma wordt dit jaar onderstreept met onder meer de komst van Gerard van Maasakkers en Grad Damen.

De komst van Peter Pan Speedrock belooft een op voorhand gedenkwaardig optreden. De speedrockers uit Eindhoven brengen enkele dagen na het festival hun nieuwste cd uit en daarom zal het optreden op Kempenerpop worden omlijst met diverse extra’s.

Het volledige programma van Kempenerpop is terug te vinden op www.kempenerpop.nl. Het festivalterrein opent op beide dagen om 12.30 uur haar deuren.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven