Dance uit Eindje: Nachtlampen Dance uit Eindje: Nachtlampen

Maak kennis met alle zeven organisaties die present zijn op FYWFE

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Dance uit Eindje: Nachtlampen

Maak kennis met alle zeven organisaties die present zijn op FYWFE

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

FYWFE bestaat dit jaar uit zeven podia met meer dan 60 verschillende dj’s. Wij van 3VOOR12/Eindhoven begrijpen dat dit een gigantisch aanbod is en willen graag ons licht laten schijnen op de diverse dance organisaties die de stad rijk is. Na Minstens, nu het tweede deel van dit dossier met Nachtlampen.

Maak kennis met alle zeven organisaties die present zijn op FYWFE

WIE

NACHTLAMPEN: Bram van Helden + Kevin Heinst + Tony Bennett + Paul Feijen

HOE LANG BESTAAT DEZE ORGANISATIE AL

Zo’n anderhalf jaar. Het eerste jaar hebben we drie gratis feesten georganiseerd o.a.. In de Puur en Vijftien. Op 22 mei was ons eerste feest met entree in  de Dynamo. De entree proberen we zo laag mogelijk te houden, maar met wat geld kunnen we net iets meer bieden. Op de eerste editie stonden achter de decks: Kruh, Space Pirates Bram van Helden, Kinky Kevv en een dj-contest winnaar Op 30 oktober doen we een speciale Halloween-editie, ook in de Dynamo. Deze belooft nog gekker te worden.

WAT IS DE DOELGROEP

Alle mensen die zin hebben in een leuk feestje. Wij richten ons niet op grote namen, maar juist op lokale – opkomende – artiesten Wij houden ons bezig met scheurende Electro, Fidget, Dupstep, rauwe house en aanverwante stijlen. Toch laten wij ons niet in een hokje plaatsen.

WAAR BLINKEN JULLIE FEESTEN IN UIT

Een avondje Nachtlampen is volledig uit je dak gaan, geen remmingen en volledig los! Niets is te gek.

WAT IS HET MEEST MEMORABELE FEEST TOT NU TOE

We hopen altijd “het volgende feest”. We zijn eigenlijk net begonnen, maar doen altijd ons uiterste best om tot het gaatje te gaan.

WAT IS DE GROOTSTE NAAM DIE OOIT BIJ JULLIE GESTAAN HEEFT

Zoals gezegd, wij richten ons niet op grote namen. We willen graag binding houden met de lokale scene en proberen dus via dj-contest’s en dergelijke nieuwe artiesten te ontdekken.

WIJ DOEN MEE AAN FYWFE, OMDAT...

Het voor ons ook weer een fantastische gelegenheid is om ons aan een breder publiek te presenteren. In Eindhoven is het toch een beetje zo dat de verschillende klieks bij hun eigen muziekstijlen blijven hangen. Dat is moeilijk te doorbreken. Ook vinden wij het initiatief erg vet. Geen perfect feest maar een feest voor en door Eindhovenaren.

JE MAG ONS PODIUM OP FYWFE ZEKER NIET MISSEN, OMDAT....

Wij volledig los gaan, er een te gekke dag van gaan maken en de boel laten ontploffen., maar als het festival in haar totaliteit geslaagd is, is dat natuurlijk al fantastisch.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven