Dance uit Eindje: Minstens Dance uit Eindje: Minstens

Maak kennis met alle zeven organisaties die present zijn op FYWFE

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Dance uit Eindje: Minstens

Maak kennis met alle zeven organisaties die present zijn op FYWFE

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

FYWFE bestaat dit jaar uit zeven podia met meer dan 60 verschillende dj’s. Wij van 3VOOR12/Eindhoven begrijpen dat dit een gigantisch aanbod is en willen graag ons licht laten schijnen op de diverse dance organisaties die de stad rijk is. In het eerste deel van dit dossier: de frisse jongens van Minstens.

Maak kennis met alle zeven organisaties die present zijn op FYWFE

WIE

Wij zijn Daan Könings, Maarten Overwater, Jaap van de Ree en Rick Lampe. Jaap, Maarten en Daan studeren alledrie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Samen met Rick vormen we een vriendengroep die de aspiratie hebben opgepakt om dance evenementen te gaan organiseren. 

HOE LANG BESTAAT DEZE ORGANISATIE AL

Anderhalf jaar geleden zijn we begonnen met het organiseren van het undergroundconcept MONO4O. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot onze organisatie Minstens. Onder deze naam bedenken we verschillende concepten om Eindhoven weer te laten dansen!

 WAT IS DE DOELGROEP

We richten ons bewust op de underground house muziek omdat dit voor ons zelf de stijl is die ons zelf het meest aanspreekt. Gezelligheid, dansen, en goede muziek.. je bent op het juiste adres wanneer je bij Minstens uithangt!

 WAAR BLINKEN JULLIE FEESTEN IN UIT

Geld verdienen is nooit onze prioriteit geweest. We hebben altijd feesten georganiseerd puur uit passie. Die liefde krijg je x10 terug uit het publiek!! het "ons kent ons" gevoel komt daarbij heel erg naar voren. Daarnaast bieden we lokaal talent een podium om te draaien voor de grotere namen.

 WAT IS HET MEEST MEMORABELE FEEST TOT NU TOE

We denken niet dat er één feest echt bovenuit steekt.. We proberen altijd te groeien en te verbeteren.. natuurlijk is de één beter dan de ander, maar ook die keren dat bijvoorbeeld de muziek uitviel had zo z’n charmes. Aan de allereerste Mono40 in Café Fifties denken we nog met kippenvel terug. Ook Koninginnedag bij de Smalle Haven is steeds heel bijzonder geweest.

 WAT IS DE GROOTSTE NAAM DIE OOIT BIJ JULLIE GESTAAN HEEFT

Bij ons zijn alle  DJ’s gelijk aan elkaar, We proberen niet echt publiek te trekken met bekende DJ's, maar met een goed verhaal in de avond.. Wie en waar er in dat verhaal een plaatsje krijgt is niet relevant als de opbouw maar klopt! Tuurlijk hebben we wel bekende namen achter de tafels gehad zoals: Olene Kadar, Mulder, Peter Horrevorts, Makcim, El Mundo & Satori, Ille Bitch. Tommie Frencken, Zef Felicien.. Enz Enz Allemaal stuk voor stuk top Dj's!

 WIJ DOEN MEE AAN FYWFE OMDAT

FYWFE is het festival waar Eindhoven al jaren op zit te wachten, Eindhoven moet weer op de kaart worden gezet en dat kan alleen door met elkaar iets op te zetten en de handen ineen te slaan! Het is laagdrempelig, puur en heeft voor een groot deel dezelfde visie als Minstens: Van Eindhoven voor Eindhoven!

 JE MAG ONS PODIUM OP FYWFE ZEKER NIET MISSEN OMDAT....

Je wordt mee gezogen in het rave avontuur dat Minstens heet en het altijd gegarandeerd losgaan is bij ons! Voor de echte underground house en techno sound moet je bij ons wezen!.En daarbij hebben we Mesquitas die debuteert in Eindhoven met zijn live-set, Joachim die komt laten zien hoe een internationale top dj plaatjes oplegt en alle Eindhovense residents van Mono40!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven