Kort nieuwsbulletin: Extrema Outdoor, Moederkoek! en Koninginnedag 2010 Kort nieuwsbulletin: Extrema Outdoor, Moederkoek! en Koninginnedag 2010

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kort nieuwsbulletin: Extrema Outdoor, Moederkoek! en Koninginnedag 2010

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Extra! Extra! Lees hier alles over de laatste nieuwsfeitjes in muzikaal Eindhoven.

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

EXTREMA OUTDOOR
De volledige programmering van het dancefestival Extrema Outdoor 2010 is wereldkundig gemaakt. Voor de oplettenden zijn sommige artiesten op de line-up van Extrema Outdoor 2010 geen nieuws meer, want er deden natuurlijk al aardig wat geruchten de ronde. Zo waren namen als Sebastian Ingrosso en John Digweed inmiddels al ‘uitgelekt’ via de Twitter-accounts van de enthousiaste artiesten. Afgelopen zaterdag maakte BNN’s Sense of Dance op radio 3FM onder meer Crookers en Dennis Ferrer nog bekend. Andere artiesten zoals Dubfire, Sven Väth, Steve Lawler, M.A.N.D.Y., A-Trak en Sneak zijn daar sinds vandaag nog aan toegevoegd. Eindhovense bijdrage op het festival kun je verwachten van EL-P, Dish en Ari ‘Broke’ Daily. Voor de volledige line up verwijzen we je door naar de website van Extrema.

MOEDERKOEK!
Het komt niet heel vaak voor dat we als 3VOOR12/Eindhoven een vooraankondiging doen voor een feestje. Dit keer maken we echter een uitzondering want op zaterdag 24 april kun je voor 8euro naar het Stroomhuisje. Op zich is hier niets wereldschokkends aan ware het niet dat het feest wellicht de vreemdste naam draagt die je ooit gehoord hebt: Moederkoek! Op de eveneens, op z’n zachts gezegd, bizarre flyer prijken niet de minste namen. Zo kun je genieten van Aardvarck, Cinnaman, Lauwe en Lost Homeboy 2.0. Na de afgelopen editie van Broke pleitte 3VOOR12/Eindhoven nog voor meer feestjes in Stroomhuisje. Goed om te zien dat daar gehoor aan is gegeven!

KONINGINNEDAG 2010
Na een hele hoop politiek gezever en gezeur komt de meest besproken dag van 2010 in Eindhoven, Koninginnedag, steeds dichterbij. Onbegrijpelijke beslissingen, die menig organisator de afgelopen maanden hoofdpijn hebben bezorgd en veel onduidelijkheid over het wel of niet doorgaan van bepaalde evenementen heeft het er allemaal niet duidelijker op gemaakt. 3VOOR12/Eindhoven zorgt de komende week voor duidelijkheid en zet alles op een rijtje voor je in de mini serie ‘Koninginnedag in Eindje 2010’. Hou de website de komende dagen dus goed in de gaten zodat je niets hoeft te missen en je weet waar je zijn moet!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven