Woody & Paul door crisis in opvanghuis Woody & Paul door crisis in opvanghuis

28 mei presentatie nieuwe cd op opmerkelijke locatie

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Woody & Paul door crisis in opvanghuis

28 mei presentatie nieuwe cd op opmerkelijke locatie

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Om de aandacht van de pers te trekken moeten bandjes soms rare capriolen uithalen. Woody en Paul grijpen de economische crisis aan om hun nieuwe schijfje onder de aandacht te brengen.

28 mei presentatie nieuwe cd op opmerkelijke locatie

De nieuwe cd van Woody & Paul, getiteld Rum on Board (Munich Records), wordt op 28 mei aanstaande gepresenteerd in Eindhoven, de thuisbasis van de band. De locatie is minder voor de hand liggend: het Labrehuis, (Neos) dat plaats biedt voor opvang voor dak- en thuislozen.

In tijden van economische crisis vallen de hardste klappen aan de onderkant van de maatschappij. Woody & Paul willen met de show bij het Labrehuis de minstbedeelden een hart onder de riem steken en hun een feestelijke avond aanbieden. De avond is alleen te bezoeken door genodigden en door gebruikers van het opvangcentrum. Deze zelfde avond zullen Woody & Paul ook nog een akoestisch optreden verzorgen in een nachtopvang.

Rum on Board, dat eerder als EP op vinyl uitkwam, bevat acht zeemansliederen. Oude blues, lofi-folk en kroegliederen: vanaf 28 mei is het allemaal op cd te beluisteren. Rum on Board verschijnt in afwachting van het volwaardige album Heroes and Zero’s,dat gepland staat voor januari 2010.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven