Programma benefietfestival Rock for Heroes compleet

Eindhovense acts slaan handen ineen voor goed doel

Tekst: Sanne Reiniers ,

Op zaterdag 13 juni vindt in jongerencentrum Dynamo in Eindhoven het benefietfestival Rock for Heroes plaats. Het programma van Rock for Heroes bestaat uit bijna 30 Eindhovense acts, waaronder bands, DJ’s en danseressen. Alle partijen zetten zich belangeloos in voor één gemeenschappelijk doel: zo veel mogelijk geld binnen halen ten behoeve van Stichting KiKa en Stichting Heldendag.

Eindhovense acts slaan handen ineen voor goed doel

Rock For Heroes is een samenwerkingsverband tussen Stichting Heldendag, Jongerencentrum Dynamo en Stichting Pop-Ei, die gezamenlijk tekenen voor de organisatie van het festival. Tijdens Rock for Heroes staan goede doelen KiKa en Heldendag centraal. Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen die ten goede komen aan onderzoek voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. De Heldendag is een bijzonder uitstapje voor ernstig en chronisch zieke kinderen, waarbij voor één dag niet het ziek zijn, maar zorgeloos genieten centraal staat.

Het complete programma van Rock for Heroes ziet er per ruimte, van afsluitende act tot openingsact, als volgt uit:

Grote zaal
: Tech-9, The Pushers, GSM, Emotional Elvis, The Jacks, The Spades, Kylfa
Atrium: DJ Saint, DJ Zix, The Longmen, Style Beats Liberation Front, Screaming Mimi’s, Guitar Hero
Café Kelder: Redemption Falls, Barbabob, The Responders, Ratz, The Perfect Crime, God’s  Monkey
Grazzie Kelder: Def Americans, The Black Pages, The Hummingbirds, The 101’s, Noyalty, Black-Bone

Een kaartje kost in de voorverkoop € 10,- en is verkrijgbaar via de site van Dynamo of aan het loket van Dynamo (zie de site voor openingstijden). Een kaartje aan de dagkassa kost € 13,-. De deuren van Dynamo gaan open om 19.00 uur.

Wethouder Fiers zal om 00.00 uur de totale opbrengst van Rock for Heroes middels een cheque symbolisch overhandigen aan Tarek Bayoumy, initiator en mede-organisator van Rock for Heroes en oprichter van Stichting Heldendag.