Kort nieuwsbulletin Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Extra! Extra! Lees hier de laatste muzikale nieuwtjes van Eindhoven!

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

BENEFIETSTOCHT
Ten tijden van de economische crisis is het lastig sponsoren vinden. Festivalorganisaties moeten creatief zijn om in deze tijd geldschieters aan zich te binden. Het knusse Kempenerpop festival, 19 en 20 september, gaat creatief met de crisis om en organiseert samen met een lokale bank een sponsorfietstocht. Het plan is om zoveel mogelijk deelnemers namens Kempenerpop op 27 juni a.s. op de pedalen te krijgen. Het geld wat hiermee verdiend wordt gaat rechtstreeks naar de organisatie van het festival. Wil je ook een steentje bijdragen? Surf dan voor meer info naar de Kempenerpop festival site.
IJZEREN PODIUMDIEREN 2009
De jury van de IJzeren Podiumdieren, de ereprijzen voor de Nederlandse poppodia en -festivals, heeft de nominaties bekend gemaakt. De Effenaar is in maar liefst twee categorieën genomineerd voor een Ijzeren Podiumdier: Beste poppodium en Beste directeur. Succes!
POPSPORT 2009 
Eindhovense band Hunting the Robot wint Popsport 2009. De Jury sprak haar waardering uit voor de originaliteit en voor de enorme groei in zo'n korte tijd. De publieksprijs ging naar de Limburgse formatie IZONIX, die tevens ook de prijs ontvingen voor de beste song. Nog niet bekend met deze band; check dan snel hun MySpace.
 
NIEUWE DANSPROGRAMMEUR EFFENAAR
 
Stefan Robbers, Acid Junkies, Eevoolut recordings, heeft na vijf jaar trouwe dienst afscheid genomen van de Effenaar. De nieuwe dansprogrammeur is gevonden in Rotterdam en draagt de naam Joachim Marijnen. Naast zijn werk als dj en nieuwbakken programmeur is hij ook verantwoordelijk voor het programma van de Rotterdamse club Catwalk.
 
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven