Kort nieuwsbulletin Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Extra! Extra! Lees hier de laatste muzikale nieuwtjes uit Eindhoven.

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

MY BLOODY VALENTINE

Dat de band My Bloody Valentine na 25 jaar terugkeert naar Eindhoven was al een poosje bekend. Dat je voor deze enige Europese clubshow maarliefst 25 euro moet betalen weten de meeste fans ook al. Dat de kaarten voor maandag 25 mei nog niet geheel zijn uitverkocht is misschien nog niet tot alle fans doorgedrongen. Grijp dus je kans en spoed je richting het zuiden; een dergelijke mogelijkheid om ze live te aanschouwen kan wel weer eens 25 jaar gaan duren.

IJZEREN PODIUMDIEREN

Vorige week brachten we het nieuws dat Effenaar directeur Marijke Appelboom genomineerd was voor een Ijzeren podiumdier. Op de Rebelbass weblog kun je van deze happening een uitgebreid verslag lezen en tevens zien hoe de nominatie werd omgezet in een heuse prijs die door hoofdprogrammeur Robert Scheaffer in ontvangst werd genomen.

ONBEKEND TALENT

Voor de start van een nieuw item is 3VOOR12/Eindhoven op zoek naar onbekend talent. Speel jij in een band en oefen je je vingers helemaal blauw iedere week in een stoffige garagebox en heeft nog nooit iemand iets van jullie gehoord: dan zijn we op zoek naar jullie. Nieuwbakken 3VOOR12/Eindhoven medewerker Leon Versmissen kan niet wachten om op onderzoek uit te gaan: een richting en wat oefentijden helpen hem op de goede weg. Schroom dus niet en mail ons!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven