Cross-linx festival 2009 met o.a. Michael Nyman en Zita Swoon Cross-linx festival 2009 met o.a. Michael Nyman en Zita Swoon

En wij mogen 5x2 kaarten weggeven!

, Tekst: Sanne Reiniers

Cross-linx festival 2009 met o.a. Michael Nyman en Zita Swoon

En wij mogen 5x2 kaarten weggeven!

Tekst: Sanne Reiniers ,

Het Cross-linx festival is hét cross-over festival in Nederland met een eigenzinnige programmering. Van nieuwe klassieke muziek, avant-garde pop, new folkies tot post-rock, met gezamenlijke raakvlakken en wisselwerkingen. Op 20 maart strijkt het festival weer neer in Eindhoven. Lijkt dit jou wel wat? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

En wij mogen 5x2 kaarten weggeven!

Het thema van Cross-linx 2009 is film(ische) muziek. Met o.a. de post-barokke minimalistische muziek van Michael Nyman (bekend van de Peter Greenaway-films), Zita Swoon met een speciale Cross-linx live set, visuals & muzikanten in TVBOX1 van JacobTV; Jacob Ter Veldhuis, Air Sensible met geblindeerd publiek en ten slotte Music Mining dat mini-concerten in verrassende backstage areas brengt.

In Eindhoven zal het gehele feest op de Markt beginnen. Daarna vinden de concerten in alle zalen van Muziekcentrum Frits Philips plaats en omdat we na al die muziek natuurlijk nog niet zijn uitgefeest, zullen er verschillende afterparty's plaatsvinden in de Effenaar en TAC.

Wil jij dolgraag naar dit unieke festival, maar laten je financiën je enigszins in de steek of heb je gewoon geen zin om er geld voor neer te tellen? Doe dan mee aan onze prijsvraag! Noem twee andere artiesten die ooit op een eerdere editie van het Cross-Linx festival hebben gestaan. Stuur die twee namen naar info@3voor12ehv.nl en wie weet mag jij gratis met een vriend/vriendin naar Cross-Linx 2009

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven