3VOOR12/ Eindhoven geeft laatste kaarten STRP festival weg 3VOOR12/ Eindhoven geeft laatste kaarten STRP festival weg

Nog een kleine week en dan barst het multidisciplinaire festival eindelijk los

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

3VOOR12/ Eindhoven geeft laatste kaarten STRP festival weg

Nog een kleine week en dan barst het multidisciplinaire festival eindelijk los

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Na maanden van voorbereiding start aankomende vrijdag eindelijk het STRP festival. Economische crisis of niet, de kaarten vliegen de deur uit. Voor iedereen die het financieel minder voor elkaar heeft geven we een aantal kaarten weg, lees snel verder!

Nog een kleine week en dan barst het multidisciplinaire festival eindelijk los

Het gaat hard met de tickets van het openingsweekend van STRP Festival. De laatste losse verkoop tickets zijn afgelopen weekend in de verkoop gegaan, waarna er voor het openingsweekend alleen nog combitickets en vrijdagtickets gekocht kunnen worden.

Volgens Frens Frijns, directeur van STRP Festival, gaat de zaterdagverkoop ongekend snel: ,,Voor het festival je dagen uitverkopen is natuurlijk altijd geweldig en geeft aan dat er een goede programmering is samengesteld. Maar vergeet niet, STRP Festival duurt maar liefst tien dagen dit jaar met op vrijdag 3 april ook een fantastische STRP line-up en na het weekend een speciale STRP EXPO+ programmering. Genoeg kansen voor iedereen om het festival te komen bezoeken.”

De snelle verkoop van de zaterdagavond van het openingsweekend geeft aan dat er genoeg animo is voor acts zoals Aphex Twin, Squarepusher, Tim Exile of Luke Vibert. Allen geen doorsnee muzikanten, maar audiokunstenaars die het experiment niet uit de weg gaan. Daarnaast begint de dubstep eindelijk zijn intrede te doen in Nederland waar Benga en nieuwkomer Rustie die avond garant voor staan. De vrijdagavond opent het festival met Laurent Garnier, Michael Mayer, Slam, maar ook Nederlandse helden zoals Joost van Bellen, Bart Skils en The Longmen zijn van de partij. Spannende techno & minimal acts voeren die avond de boventoon met een aantal electro uitstapjes zoals de Franse live act Yuksek en zijn landgenoten Birdy Nam Nam. Bovengenoemden zorgen naast de doorlopende expositie voor een perfecte STRP openingsavond.

Wil je kans maken op twee tickets voor de vrijdag? 3VOOR12/Eindhoven geeft twee setjes weg voor diegene die weet uit hoeveel personen de Franse electro act Birdy Nam Nam bestaat. Stuur je antwoord voor donderdag 3 april op naar prijsvraag@3VOOR12ehv.nl.

STRP Festival loopt van 2-13 april en vindt plaats in het Klokgebouw te Eindhoven. Ga naar www.strp.nl voor meer informatie over de programmering.

 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven