20 maart: Live in Your Living Room 20 maart: Live in Your Living Room

The Travlin’ Tunes in een huiskamertournee

, Tekst: Sanne Reiniers

20 maart: Live in Your Living Room

The Travlin’ Tunes in een huiskamertournee

Tekst: Sanne Reiniers ,

Een intiem concert in je eigen woonkamer. StuKaFest deed het al, maar Live in your Living Room doet het ook. Met een compleet huiskamertournee reizen miRco, Nadie en Luke Nyman als The Travlin' Tunes door het gehele land. Op 20 maart zullen zij tevens neerstrijken in Eindhoven.

The Travlin’ Tunes in een huiskamertournee

Live In Your Living Room is inmiddels bekend vanwege het organiseren van intieme concerten in woonkamers uit het hele land (tot aan festival Crossing Border en binnenkort Eurosonic/Noorderslag). Het idee van een huiskamerconcert is dan ook niet nieuw; het idee van een huiskamertournee wel.

Vandaar dat LIYLR nu zijn eerste complete huiskamertournee presenteert samen met miRco, Nadie & Luke Nyman. De laatste drie zijn Amsterdamse singer-songwriters die een samenwerkingsverband zijn aangegaan. Als Travlin' Tunes brengen zij eigen (intiem) werk en een enkele verdwaalde cover (waarbij zij elkaar meerstemmig of multi-instrumentaal ook begeleiden). Dus geen verstilde voorzichtige muzikanten in een hoekje die ‘hun ding doen’, maar een klein muzikaal meezing- en luisterfeestje

Tot op heden waren de LIYLR concerten altijd her en der verspreid door het hele land met iedere keer diverse artiesten. Nu hebben de drie muzikanten (miRco, Nadie & Luke) en organisator Kees Jonkheer de handen inééngeslagen. Tien woonkamers van Leeuwarden tot Bleiswijk zullen worden bezocht in de periode van 6 februari tot 27 maart. Daar zullen Nadie, miRco en Luke Nyman kleine intieme akoestische optredens geven. De woonkamers worden voor de gelegenheid omgebouwd tot intieme theaters. Op 20 maart zal het collectief in Eindhoven optreden. Vanaf acht uur ‘s avonds ben je welkom bij Sonja Wessels aan de Ekkerstraat 65. Kaarten kosten €10 inclusief hapjes en drankjes. Reserveren? Surf dan even naar de website.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven