LTJ Bukem sluit ICON periode af LTJ Bukem sluit ICON periode af

Zaterdag 20 juni laatste editie ICON in de Effenaar

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

LTJ Bukem sluit ICON periode af

Zaterdag 20 juni laatste editie ICON in de Effenaar

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Eerder deze week brachten we al het nieuws dat ICON noodgedwongen van het Nederlandse drum ’n bass toneel gaat verdwijnen. 3VOOR12/Eindhoven geeft kaarten weg zodat je bij deze laatste editie aanwezig kunt zijn.

Zaterdag 20 juni laatste editie ICON in de Effenaar

Op deze laatste editie van ICON pakt de organisatie groots uit met niemand minder dan LTJ Bukem. Bukem is een van de grondleggers van de drum ’n bass en staat al sinds begin jaren negentig achter de decks in deze scene. Hij is een van de eerste die jazzy klanken introduceerde in de drum 'n bass. En met succes. 'Intelligent drum 'n bass' is het stempel dat vaak op de muziek van Bukem wordt geplakt. Een stempel dat wil zeggen dat het niet alleen lekker dansen is op de klanken van de Brit, maar dat er onderhuids ook veel spannende dingen gebeuren.

 

Naast deze grootheid is er ook ruimte voor ander talent, die komt dit keer in de gedaante van Furney. Deze Brit draait drum 'n bass waarop het heerlijk wegtrippen en dromen is. Hij geeft een frisse draai aan die typische ‘Good Looking-stijl’. Natuurlijk zijn de vaste ICON residents ook van de partij. Wil jij ook bij de laatste ICON avond aanwezig zijn dan kan dat. Als jij het antwoord weet op de volgende vraag dan maak je kans op 2x 2 kaarten.

 

Hoe heette de drum ’n bass avond van het zuiden voordat ICON werd geïntroduceerd?

 

Stuur je antwoord op naar onderstaand adres en doe dit voor zaterdagmiddag 12:00. Wie weet zien we je dan wel op de allerlaatste ICON avond dansen!

 

 prijsvraag@3voor12ehv.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven