Kempenerpop laat van zich horen Kempenerpop laat van zich horen

Eerste namen festival bekend en Kempenerpopprijs a.s. vrijdag in PopEi

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kempenerpop laat van zich horen

Eerste namen festival bekend en Kempenerpopprijs a.s. vrijdag in PopEi

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Kempenerpop laat weer van zich horen. De eerste festival namen zijn bekend en de bandwedstrijd gaat vrijdag ook weer van start.

Eerste namen festival bekend en Kempenerpopprijs a.s. vrijdag in PopEi

De Kempenerpopprijs is een bandwedstrijd voor beginnende bands zodat zij een kans krijgen om d.m.v. Kempenerpop zichzelf te presenteren voor het grotere publiek. De inschrijving voor dit jaar is inmiddels gesloten. Er worden twee voorrondes georganiseerd om bands te selecteren voor de finale op 12 en 26 juni in de PopEi in Eindhoven. Elke voorronde begint om 21.00 uur en is gratis toegankelijk.

Van de organisatie moeten we vooral benadrukken dat de line-up nog lang niet compleet is. Toch willen we jullie de eerste namen niet onthouden. Speedrock liefhebbers worden bediend met bands als Def Americans en Bang Bang Bazooka. Wereldmuziek komt er van de hand van het Gipsy Ska Orkestra uit Antwerpen. Eveneens uit België Drive like Maria en vanuit onze Oosterburen krijgen we Mad Sin op het podium.

Kijk voor het hele programma op de website. Wil je het festival financieel nog een steuntje in de rug geven, dan is dit mogelijk door mee deel te nemen aan de sponsorfietstocht georganiseerd door de lokale Rabobank. Eveneens vind je op de website meer informatie.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven