3VOOR12/Eindhoven breidt uit: nieuw dossier genaamd Spruitjesrock vanaf vandaag online 3VOOR12/Eindhoven breidt uit: nieuw dossier genaamd Spruitjesrock vanaf vandaag online

Even voorstellen…

, Tekst: Patric Muris / Fotografie: Leon Versmissen

3VOOR12/Eindhoven breidt uit: nieuw dossier genaamd Spruitjesrock vanaf vandaag online

Even voorstellen…

Tekst: Patric Muris / Fotografie: Leon Versmissen ,

De boodschap dat Eindhoven Rockcity dood is verklaard, is nog maar net verwerkt en er is al een wederopstanding van een groter formaat dan het origineel ooit heeft gekend. Het waren al hoogtijdagen in Eindhoven met nieuwe muziek van eigen bodem, maar de grond hier blijkt erg vruchtbaar. Welke bandjes zitten nu nog achter de schermen te werken, maar zitten er wel aan te komen?

Even voorstellen…

Wie gaat het maken in, maar ook buiten Eindhoven? Wij hebben wel een idee, maar we vragen het ze eerst zelf.

Wat beweegt hen om muziek te maken? Waar willen ze naar toe en vooral: hoe doen ze dat? Ze oefenen in garages, in oefenruimtes die daarvoor bestemd zijn, in iets minder officiële ruimtes, maar alles voor dat hogere doel: samen muziek maken. En beroemd worden. Of niet? 3VOOR12/Eindhoven vraagt, zij antwoorden. Alle bandjes in deze reeks krijgen dezelfde vragen. En ze worden allemaal vastgelegd terwijl ze werken aan hun droom. Leon Versmissen doet de fotografie, Patric Muris schrijft de teksten. Samen beginnen zij een heel nieuw dossier op deze website van 3VOOR12/Eindhoven.

3VOOR12/Eindhoven stelt aan je voor: Spruitjesrock. Juist, nog een agrarische metafoor voor onze allerjongste generatie nieuw talent. En soms verbazen die. Zoals in de eerste editie die vanaf vandaag on line staat. Houd deze site in de gaten voor meer nieuw talent. Leer ze kennen en ontdek ze zelf. Wij zetten alles overzichtelijk op een rijtje in een nieuw dossier genaamd: ‘Spruitjesrock’. Waar ze spelen en hoe het was lees je hier, maar hoor je ook op 3VOOR12/Eindhoven radio op maandagavond van 19.00-21.00 op EFM. Daar was afgelopen maandag Hunting The Robot te horen; onze eerste spruit, die nog maar net uit de kluiten is gewassen.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven