TJ Kong opent subtiel Extrema Music stage TJ Kong opent subtiel Extrema Music stage

Festivalterrein loopt snel vol

, Tekst: Tijs Dijstelbloem/ Fotografie: Joyce Kremer

TJ Kong opent subtiel Extrema Music stage

Festivalterrein loopt snel vol

Tekst: Tijs Dijstelbloem/ Fotografie: Joyce Kremer ,

De Eindhovense vertegenwoordiging op het Outdoor festival mag je de afgelopen jaren gerust mager noemen. Tj Kong mag dit jaar de eer hoog houden, helaas voor hem heeft hij de dubieuze eer om Extrema’s kweekvijver stage te openen. Het tijdstip waarop hij staat geprogrammeerd geeft hem de mogelijkheid om tracks te draaien die normaal alleen thuis onder de naald komen. Rekening houden met het publiek is geen vereiste, er zijn toch nog amper mensen.

Festivalterrein loopt snel vol

Pitto is de man die het moet overnemen maar die laat echter op zich wachten en zo krijgt TJ onverwacht wat extra tijd. Dit is een prettig buitenkansje voor de man want langzaam maar zeker wagen de eerste mensen een dansje op zijn lieve techhouse tonen. Zo houdt hij waarschijnlijk toch een goed gevoel over aan zijn Extrema optreden, want ondanks het eerder genoemde vroege tijdstip hebben veel mensen besloten optimaal te genieten van de dag door vroeg te komen.

 

Later op de dag komen uit eigen stal nog Edwin Oosterwal, Warren Fellow, Dj Remy en Darko Esser en Quince die beide een live act zullen brengen. Met het geweld van de Future Funk, Ed Banger stage en de Main stage in de buurt zal de Extrema Music stage niet de meest druk bezochte tent van het terrein worden,  maar met de namen die nog op de rol staan misschien wel een verassend alternatief voor als het elders te druk wordt.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven