Steve Aoki rockt als een superster Steve Aoki rockt als een superster

Joost van Bellen krijgt extra speeltijd

, Tekst: Tijs Dijstelbloem/ Fotografie: Erik Jan Sijbers

Steve Aoki rockt als een superster

Joost van Bellen krijgt extra speeltijd

Tekst: Tijs Dijstelbloem/ Fotografie: Erik Jan Sijbers ,

Zoals het een echte superster betaamt komt Steve Aoki veel te laat opdagen. Het excuus is dat hij in de file staat. Voor Joost van Bellen betekent het te laat komen van Steve dat hij een aantal extra stevige toegiften kan geven die door het publiek gretig worden geincasseerd.

Joost van Bellen krijgt extra speeltijd

Wanneer Aoki eenmaal ten tonelen verschijnt en zijn hele hebben en houden heeft aagesloten is dit het startsein voor een kneiter harde engergieke set. Na een tornado aan herrie knalt hij er Warp in van the Bloody Beetroots. Met vocale, lees schreeuwen, ondersteuning van hemzelf zet hij de toon van een modder vette set. Het publiek reageert meteen en gooit massaal de handen in de lucht een veel belovend begin. Bij een dergelijk heb ik altijd mijn twijfels, het is slechts weinige gegeven een dergelijke energie vast te houden tijdens een dj set, Steve Aoki heeft er ogenschijnlijk weinig moeite mee.

 

In het cross over genre waar hij in vertoeft volgen de hoogte punten elkaar in rap tempo op. Een gevaar is dat de mensen een overkill krijgen aan ‘handjes in de lucht momenten’ Aoki heeft echter de gave om de sfeer en energie vast te houden. Uiteindelijk was alles het wachten meer dan waard, Feadz zal zijn uiterste best moeten doen om dit te overtreffen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven