Kort nieuwsbulletin Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Extra! extra! Lees hier de muzikale weetjes uit Eindhoven.

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

EXTREMA OUTDOOR

Op een paar haren na is het grootste dancefestival van Zuid-Nederland uitverkocht. Ook bij de hotelarrangementen loopt het storm. Reden genoeg om wat extra kamers te reserveren door Extrema. Het hotel NH Best is inmiddels ram uitverkocht. Je kunt echter nog wel terecht bij het Park Plaza Hotel, Holiday Inn en het Crown Eden Hotel. Eenmaal aangekomen en uitgepakt brengt een shuttlebus je voor €3,50 naar het festivalterrein.

POPEI

Het rommelt flink bij muziekinstituut PopEi. In een onlangs verschenen artikel in het Eindhovens Dagblad wordt met naam en toenaam de schuld van de slechte financiële situatie geheel gelegd bij de huidige directeur. Naast de belabberde financiën zou ook het personeel het zwaar te verduren hebben onder de dagelijkse leiding. Wordt vervolgd…

6X SUNNY SINGER SONGWRITER SUNDAY IN HET TAC

Wat kun je beter doen op een luie zomerzondag dan lekker in de tuin ontspannen met relaxte muziek op de achtergrond? Dit kan deze zomer in de binnentuin van het Temporary Art Centre in Eindhoven. Hier laten de beste singer-songrwriters uit de Brabantse regio en ver daarbuiten hun muziek horen. In de pauze draaien dj's Mars Mello en Maurice van der Kaa relaxte plaatjes. Sunny Singer SongWriter Sunday vindt iedere zondag van 12 juli tot en met 16 augustus plaats van 15:00 tot 19:00 uur. En mocht het niet zo ‘sunny’ zijn, dan verplaatst de hele bende zich naar binnen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven