3VOOR12/Eindhoven presenteert…een nieuwe clubavond in de Effenaar!

Met hetzelfde kaartje aansluitend met z’n allen naar de Indie Disco

Tekst: Patric Muris ,

Voor mensen die ons op Twitter (ja, ja, ook dat hebben wij sinds kort) volgen, was al bekend dat zaterdag 5 september een niet te missen datum is. De 3VOOR12/Eindhoven clubavond is dan officieel terug van weggeweest. Er worden geen lintjes doorgeknipt, maar er worden drie top acts uit eigen stad aan je voorgesteld. Voor zover ze nog introductie behoeven uiteraard.

Met hetzelfde kaartje aansluitend met z’n allen naar de Indie Disco

Op 5 september krijg je voor slechts vijf euro eindelijk eens te zien waar wij nou al geruime tijd zo lyrisch over zijn. Letterlijk, want er is al veel over deze bands geschreven: The Sofu Sessions & Hunting The Robot. Na beide bands een keer live gezien te hebben wilden wij meer van ze weten. De één won de halve finale van de Kempenerpopprijs en de ander won Popsport. 3VOOR12/Eindhoven ging met hen in gesprek en publiceerde beide interviews onder de naam ‘Spruitjesrock’. We kregen een blik in hun wereld en kunnen het niet langer meer voor ons houden: dit willen wij met jullie delen!

Naast nieuw talent is er ook een podiumplek voor een nieuw project van een groot deel van Feromones: Yesterday's Men. Zij houden van groots en meeslepend: de band laat zich niet door muziek, maar door de romantische literatuur en schilderkunst inspireren. Daar waarin gevoelens de rede verdringen, vol passie en bevlogenheid. Optredens zijn een impulsief emotioneel bombardement. Je kunt het zelf ervaren op 5 september.

"Eerste optreden Yesterday's Men overdonderend!" Zo beschreef 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen de eerste keer dat Yesterday's Men het podium beklom in februari eerder dit jaar. Sindsdien schreef de band naast 'Battle Of The Bands' ook 'Kaf En Koren 2009' op haar naam. Zo kwamen ze 6 maanden na de eerste repetitie al op het podium van 'Festival Affaire' en het Uitfestival. En nu dus ook op dat van onze clubavond.

Nieuw talent en nieuw materiaal, gepresenteerd door 3VOOR12/Eindhoven. Tussen de bands door zal er een akoestische sessie zijn in de foyer. De wat en de waar is daarmee al ingevuld, de wie blijft nog even een verrassing. Iedereen die naar onze clubavond komt, mag gezellig blijven voor Indie Disco. Ook daar zullen nog leuke bandjes optreden voordat de Indie Disco echt losbarst en tot diep in de nacht doorgaat. Wij zien je graag, op 5 september, vanaf
20.30 uur.