Def Americans produceert speciale show voor Paaspop Def Americans produceert speciale show voor Paaspop

House of Cash als uitgebreide vertolking van het leven van de Man in Black

, Tekst: Sanne Reiniers

Def Americans produceert speciale show voor Paaspop

House of Cash als uitgebreide vertolking van het leven van de Man in Black

Tekst: Sanne Reiniers ,

De Eindhovense Johnny Cash tribute band Def Americans is bezig met de voorbereidingen op een heel bijzondere show, volledig in het teken van de Man in Black. De band speelt zaterdag 11 april op prime time in de theatertent van Paaspop, maar voordat het zover is verzorgt het gezelschap een aantal try-outs.

House of Cash als uitgebreide vertolking van het leven van de Man in Black

Op zaterdag 7 maart transformeert het City Theater in Schijndel voor een avond in the House of Cash.In deze speciale show, getiteld the House of Cash, voert the Def Americans het publiek langs allerlei periodes van Johnny Cash. Zo komen onder meer ’s mans eerste muzikale stappen bij Sun Records, zijn voorliefde voor treinen en het oude Westen, zijn grote liefde June Carter en de Folsom Prison- en San Quentin concerten aan bod. Wereldberoemde klassiekers als ‘Get Rhythm’, ‘I Walk The Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Jackson’ en ‘Ring of Fire’ zullen gedurende de show de revue passeren.

In the House of Cash verschijnen deze avond allerlei bijzondere gastmuzikanten. Zo speelt creatieve duizendpoot Denvis een verrassende rol en met hulp van een heus gospelkoor wordt het geloof van Johnny Cash bezongen. De gehele show wordt ondersteund met sfeervolle visuals, waarbij je het gevoel krijgt dat de Man in Black er zelf bij is. In anderhalf uur tijd trekt zijn leven en zijn muziek als een film aan je voorbij.

De show wordt voorafgegaan door een optreden van Frans van der Meer, beter bekend onder één van zijn alter-ego’s Ferry van de Zaande. Podiumdichter Hans d’Olivat gaat een aantal Nederlandse vertalingen van teksten van Johnny Cash voordragen en zal daarnaast met zijn compaan van de Tilburg Cowboys deze avond het DJ-team vormen.

House of Cash, zaterdag 7 maart
Zaal open: 21.00 uur
Entree: € 6,-.
Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de dagkassa van het City Theater in Schijndel.

 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven