Solar festival ieder jaar leuker en leuker Solar festival ieder jaar leuker en leuker

Win kaarten voor zaterdag en zondag!

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Solar festival ieder jaar leuker en leuker

Win kaarten voor zaterdag en zondag!

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Solar festival Roermond gaat dit weekend van start! Het leukste en jongste festival van het land uit de ‘Extrema feestjes familie’ geeft hier kaarten weg!

Win kaarten voor zaterdag en zondag!

We beseffen dat we ons als 3VOOR12/Eindhoven wellicht een klein beetje op glad ijs begeven als we aandacht besteden aan het Solar festival. Dit knusse kleine festivalbroertje van Outdoor word immers gehouden aan de Maasplassen in Roermond, Limburg. De lokale 3voor12 afdeling geeft echter bar weinig aandacht aan dit festival en hierdoor zien we onze ‘Eindhovense’ kans schoon om dit mega-‘kei’gezellige familie festival even onder de aandacht te brengen.

Naast het kindvriendelijke karakter staat het festival vooral bekend om de vele pre en afterparty’s. Zo kun je aanstaande vrijdag al genieten van The Subs. Maar misschien wil jij later nog kunnen navertellen dat je één van de laatste shows van Osdorp Posse hebt meegemaakt? En wat dacht je van Giovanca, of het nu al legendarische orkest van Kyteman? Maar om nu het hele programma hier te gaan bespreken is gekkenwerk er is simpelweg teveel om op te noemen. Onze eigenste Wanto, woordkunstenaar zal je na dit weekend bijpraten op onze website over wat je allemaal gemist hebt.

Wil je eigenlijk niets missen en er gewoon bij zijn dan verloten we onder de mensen die antwoord weten op de onderstaande vraag 1x 2 dagtickets voor de zaterdag en 1x 2 dagtickets voor de zondag. Weet jij onder welk pseudoniem The Subs gaan dj-en aanstaande vrijdag? Mail het juiste antwoord door naar: prijsvraag@3voor12ehv.nl.

Geef aan welke dag je graag naar Roermond komt. Wie het eerst komt wie het eerst .......

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven