Dutch Gathering Outdoor wordt volwassen Dutch Gathering Outdoor wordt volwassen

Dennis ‘Son of Raw’ Ferrer prijkt trots op affiche

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Dutch Gathering Outdoor wordt volwassen

Dennis ‘Son of Raw’ Ferrer prijkt trots op affiche

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Op 22 augustus aanstaande zal op het terrein van de IJzeren Man in Eindhoven het Dutch Gathering Outdoor festival geven worden. Wil je kaarten winnen of meer te weten komen over de line-up dan biedt 3VOOR12/Eindhoven hier de uitkomst!

Dennis ‘Son of Raw’ Ferrer prijkt trots op affiche

 

Op 22 augustus aanstaande zal op het recreatieterrein van zwembad de IJzeren man in Eindhoven voor de tweede keer het Dutch Gathering Outdoor dancefestival worden gehouden. Wie op de naam afkomt en louter Nederlandse dj’s en producers verwacht op het festival zal bedrogen uitkomen. Een snelle blik op de line-up leert dat er, evenals vorig jaar, een behoorlijk rijtje buitenlandse dj’s zijn opwachting maakt. Er moet wel direct bij gezegd worden dat er een aantal zwaargewichten tussen zitten.
Op de overzichtelijke vrolijke website zie je dat er drie podia zullen zijn aan het meertje behorende bij het strandbad. De podia dragen allemaal de naam van populaire dansavonden die gehouden worden gedurende de rest van het jaar.
Zo kent iedereen ondertussen wel de Latin Brutality avonden in de Effenaar. Naast de bekende Eindhovense namen vind je op Dutch Gathering Outdoor Mastiksoul uit Portugal, Real El Canario uit Spanje en Dennis Ferrer. Deze laatste dj is een ware Deep house legende uit New York die enkele klassieke tracks op zijn naam heeft staan die eigenlijk iedere houseliefhebber in zijn of haar kast zou moeten hebben staan.
Het tweede iets rauwere podium draagt de naam van de Electro Cute feesten. Ook hier naast de vertrouwde namen enkele verrassingen uit het buitenland. Een graag geziene dj/ producer in Eindhoven is Switch. Met zijn energieke producties en zijn sound heeft Switch de afgelopen tien jaar een stempel weten te drukken op de muziekgeschiedenis van house. De grootste verrassing op dit podium is waarschijnlijk wel Radio Slave uit de UK. De producties afkomstig uit de hoge hoed van Matt Edwards zijn niet altijd even gemakkelijk maar steken productioneel wel zeer sterk in elkaar. Het zal even afwachten zijn wat hij zal brengen achter de decks, zijn laatste optreden op Eindhovense bodem, tijdens het STRP festival, werd als zeer langdradig ervaren.
Het laatste podium draagt de naam ‘Meet The Streets’. Dit podium zal, zoals de naam al doet vermoeden, een brug trachten te slaan tussen de hedendaagse straatcultuur en het danspubliek. Met de mannen van The Partysquad als grootste naam moet dit geen probleem zijn.
Wil je graag aanwezig zijn op dit festival en kans maken op 1x 2 kaarten stuur dan even een mailtje naar onderstaand adres. 3VOOR12/Eindhoven mag 10x 2 kaarten weg geven aan degene die dit artikel goed gelezen hebben en weten voor de hoeveelste keer dit festival plaatsvindt!

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven