925's on Tour 925's on Tour

Een kijkje achter de schermen bij een rockband

, Tekst: Tijs Dijstelbloem Fotografie & film: Elwin Rijken,

925's on Tour

Een kijkje achter de schermen bij een rockband

Tekst: Tijs Dijstelbloem Fotografie & film: Elwin Rijken, ,

Waar een optreden op de club 3VOOR12/Eindhoven avond al niet toe kan leiden. De 925's hebben afgelopen zomer hard aan de weg getimmerd en we zijn hier als 3VOOR12/Eindhoven best een beetje trots op. Maar ben je ook wel eens benieuwd hoe rock 'n roll deze gasten zijn of hoe het er
achter de schermen uitziet bij een groot festival. 3VOOR12/Eindhoven ging met de heren on tour en maakte er een leuke mini docu van.

Een kijkje achter de schermen bij een rockband

Een druk weekend met optredens door het hele land, het is niet veel beginnende rock bands gegeven. The 925's echter wel. Deze Engelse jongens, die vanuit Geldrop opereren, hebben deze zomer een indrukwekkende rits optredens achter hun naam weten te schrijven. Van lokale festivals als het Cult en Tumult festival in Veldhoven tot festival de Beschaving. Als je dan ook nog in het voorprogramma staat van de Golden Earring en zalen als de Heineken Music Hall bezoekt, dan kun je wel stellen dat het lekker gaat met je band. Binnen 3VOOR12/Eindhoven werken veel verschillende mensen met als gezamenlijke passie muziek. Echter loopt bij ons ook ene Elwin rond. Deze jongen is naast muziekfan ook een groot filmfanaat. Hij bedacht het plan om het een en ander eens te combineren en schoot een leuke mini docu over the 925's on tour. Dit werkje is sinds een aantal dagen te bekijken via YouTube. altijd al eens willen zien hoe het leven van een rockband eruit ziet? Check dan de YouTube link. We moesten er van de producent wel even bij vermelden dat de film het beste overkomt als je op de 'High quality' knop drukt.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven