Club Rembrandt nog steeds niet officieel geopend Club Rembrandt nog steeds niet officieel geopend

Vergunningen niet in orde

Club Rembrandt nog steeds niet officieel geopend

Vergunningen niet in orde

Club Rembrandt, de club van Extrema, mocht afgelopen zaterdag niet officieel openen. Er zijn namelijk problemen met een vergunning. Het is niet de eerste keer dat de club hiermee te kampen heeft. Het dancefeest is echter gewoon doorgegaan.

Vergunningen niet in orde

Het zit Club Rembrandt, de club van danceorganisatie Extrema, niet mee. De club zou op tweede kerstdag proefdraaien en met oud op nieuw officieel openen. Een niet tijdig afgegeven vergunning verpestte dat feestje. Extrema wilde het afgelopen zaterdag opnieuw proberen, een officiële opening. Hetzelfde euvel speelde hen echter weer parten.

Nu zit de zogeheten leefmilieuverordening in de weg. Die verordening geeft aan dat een gebouw niet bijdraagt aan de verloedering van een wijk. Daarom kan er vooralsnog geen horecavergunning worden afgegeven. Het verbod geldt echter alleen voor de kleine zalen op de bovenste etage, dus het dancefeest is gewoon doorgegaan. Niettemin golden er beperkingen. Er mochten in plaats van tweeduizend, maar vijftienhonderd mensen naar binnen en er mocht alleen zwak-alcoholische drank als bier en wijn worden geschonken.

Club Rembrandt is gevestigd in de voormalige Rembrandt Bioscoop. De club gaat voor een brede programmering, zo is er naast dance ook plek voor film en cabaret. Club Rembrandt is op 27 februari geopend.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven