3VOOR12/Eindhoven: Effenaar vindt nieuwe programmeur in Tom Ketelaar 3VOOR12/Eindhoven: Effenaar vindt nieuwe programmeur in Tom Ketelaar

"Een unieke kans om daar aan de slag te kunnen"

3VOOR12/Eindhoven: Effenaar vindt nieuwe programmeur in Tom Ketelaar

"Een unieke kans om daar aan de slag te kunnen"

Het heeft even geduurd, maar Effenaar heeft eindelijk een programmeur gevonden om het team te versterken. Zijn naam is Tom Ketelaar, woonachtig in Eindhoven en duizendpoot op muziekgebied.

"Een unieke kans om daar aan de slag te kunnen"

Tom Ketelaar mag zich vanaf 3 april storten op de programmering van poppodium Effenaar in Eindhoven. Hij gaat het bestaande programmeursduo - bestaande uit Robert Schaeffer en Stefan Robbers - versterken. Ketelaar is erg gelukkig dat de keuze op hem is gevallen. "De Effenaar is een van de meest vooruitstrevende zalen, een unieke kans om daar aan de slag te kunnen."

Ketelaars muzikale loopbaan begon al tijdens zijn studie Vrijetijdsmanagement. In het derde jaar liep hij stage bij Hedon in Zwolle, alwaar hij meewerkte aan de programmering en publiciteit. Zijn latere afstudeerstage bij Brabant Pop werd ook meteen zijn eerste baan. Brabant Pop wordt Stichting BraM en ruim twee-en-een-half jaar lang is hij daar als projectcoördinator verantwoordelijk voor popprojecten als B-Stage en PopSport.

Naast zijn werk heeft hij ook niet stil gezeten en organiseerde hij diverse concerten, waaronder het project 'For Those About to Rock'. Recent nog stond de Eindhovenaar aan de voet van het op handen zijnde 3VOOR12/Brabant. Daarnaast is hij de laatste tijd niet onverdienstelijk bezig met Perestroika Sound System; twee nuchtere Nederlanders compleet verknocht aan Oostblok-feest-muziek. Wat begon als een onschuldige vakantie naar Rusland is uitgegroeid tot "een echte passie".

Over zijn toekomstige functie en plannen bij de Effenaar kan hij op dit moment niet veel vertellen, maar hij hoopt veel mooie dingen te kunnen doen voor Eindhoven. "Ik ben er erg blij mee", zegt hij bescheiden over zijn nieuwe baan.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven