Gezocht! Enthousiastelingen met gevoel voor de pen en muziek Gezocht! Enthousiastelingen met gevoel voor de pen en muziek

3VOOR12/Eindhoven op zoek naar nieuwe vrijwilligers

, David Markus,

Gezocht! Enthousiastelingen met gevoel voor de pen en muziek

3VOOR12/Eindhoven op zoek naar nieuwe vrijwilligers

David Markus, ,

Ter aanvulling van ons team van vrijwilligers is 3VOOR12/Eindhoven immer op zoek naar nieuwe mensen met verstand van en passie voor muziek, en als het even kan ook talent hebben voor scrhijven of fotograferen.

3VOOR12/Eindhoven op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Ter versterking van ons team van vrijwilligers is 3VOOR12/Eindhoven immer op zoek naar nieuwe mensen met verstand van en passie voor muziek, en als het even kan ook talent hebben voor scrhijven. We zijn dan ook op zoek naar:

 

  • Neerlandici, voor ons eindredactie team

Ben je goed in Nederlands, verbeter je iedereen tot ze er gek van worden en verveel je je mateloos? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

 

 

  • Schrijftalent, maakt niet uit welk genre

Als schrijver breng je verslag uit van concerten en festivals, maar ook het aandragen van achtergrondinformatie of het houden van interviews behoort tot je takenpakket.

 

 

  • Fotografen

Als fotograaf zorg je voor beeldmateriaal bij de artikelen, dusdanig dat het naast de geschreven tekst iets waardevols toevoegt aan het geheel.

 

 

  • Nieuwsjagers voor het laatste nieuws en/of achtergrondinformatie

Als nieuwsjager houdt je het (pop)nieuws van de regio Eindhoven in de gaten en voorziet de site van de meest interessante nieuwsberichten en/of achtergrondverhalen.

 

  • Radiomakers voor 3voor12/Eindhoven op EFM

Onze eindredactrice Sanne Reiniers presenteert op elke maandagavond van 20.00 tot 21.00 een uurtje 3voor12/Eindhoven. Dit uurtje bestaat uit het draaien van de nieuwste alternatieve muziek, het voorbereiden van een agenda, Lokaal Talent en items.

 


Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar info@3voor12ehv.nl of voor radio naar sanne@3voor12ehv.nl. Vermeld in ieder geval je naam en je motivatie.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven