Album Release Show Mary Confurius

Na 2 jaar weer optreden

Redactie 3voor12Drenthe ,

Ongrijpbaar, afstandelijk en intiem. Mary Confurius is Marije Haar in samenwerking met producer Lars Spijkervet. De muziek kan het best omschreven worden als eerlijk, donker en ritmisch met een warme somberheid. Een combinatie van singer-songwriter en alternatief. Denk aan Portishead, PJ Harvey en Massive Attack.

2020 begon goed

Begin 2020 hebben ze hun eerste shows op Eurosonic gespeeld en daarna de twee singles ‘Light Lies’ en ‘Cock Tale’ uitgebracht. Die werden goed ontvangen, inclusief airtime op KINKFM en een plek in de Free40 Indie Chart van IndieXL. Datzelfde jaar zou ook het album uitkomen. Na verandering van plannen worden nu in het najaar 2 singles inclusief video gereleased en komt 9 december het debuutalbum uit.

Support Daisy Bellis

‘Melodieuze en dromerige pianopartijen, vervlochten met klassieke vocalen’ is de omschrijving die het best past bij Daisy’s eigen muziek. Ze stond in 2019 op Bevrijdingsfestival Groningen en in 2020 op Eurosonic. Ze laat zich inspireren door de platen van Kate Bush, Florence + The Machine en Susanne Sundfor. Daisy Bellis haar eerste EP is uitgekomen in 2021!

Kom vrijdag 9 december

De EP-release van Mary Confurius is op vrijdag 9 december in Podium34 te Borger. De deuren gaan open om 20.00 uur en om 20.30 uur zal Daisy Bellis beginnen als voorprogramma. De entree is gratis.