Nieuw muziekpodium in Nabershof verrast

The Bake Shop - Carrousel

De tweede editie van The Bake Shop Carrousel vond 22 oktober plaats in Emmen. In samenwerking met Harrie Wegkamp van de Huiskamer Carrousel concerten organiseert stichting The Bake Shop in de Nabershof maandelijks een avond vol prachtige muziek.

Het sfeervolle zaaltje in de oude schuur van het Nabershof is al goed gevuld als Jeanne Rouwendaal de avond opent met een betoverend optreden en een publiek dat onder de indruk is van deze jonge zangeres.

Jeanne Rouwendaal komt uit Krommenie en stond in 2015 op de Popronde, heeft in januari haar debuut EP Getting Close, opgenomen in Australië.
Na het optreden van Jeanne komt Jason Fredrik uit Enschede de bezoekers verrassen met een enthousiast optreden samen met zijn band.

De afsluiters van de avond komen uit Groningen en vanaf het eerste nummer hebben ze de zaal in hun greep. Small Town Bandits is een nieuwe formatie rondom zanger Ruben van Hemmen en ze bestaan nog maar net, dit is hun derde optreden. Prachtige meerstemmige harmonieën en opzwepende nummers, het publiek kon er niet genoeg van krijgen.

The Bake Shop Carrousel is een maandelijks terugkerend evenement, want zo zeggen programmeurs en oprichters Evert Hoven en Harrie Wegkamp: ‘Er zijn zoveel getalenteerde acts in het Noorden, die verdienen niet alleen een plek om te spelen, die verdienen het ook om gehoord te worden!’.

De derde editie staat gepland op 19 november in dezelfde Nabershof en heeft hiervoor een gast programmeur, Daniel Cane, de frontman van Daniel Cane & The Rebellion. Het thema is: 'Tussen de rivieren'. Tickets zijn verkrijgbaar via de site van The Bake Shop.